blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Els millors mexicans de Barcelona

mexicanos barcelona
Escrit per Elia

Diuen que el menjar mexicà se serveix a Mèxic i que molts restaurants o locals que diuen servir plats típics d’aquest país són, en moltes ocasions, purs imitadors amb receptes poc reals. Però en alguns casos, l’autenticitat dels llocs es fa patent gràcies als seus amos (mexicans “autèntics” o amb família mexicana). Si tens unes ganes irrefrenables de menjar unes “fajitas”, uns “frijoles”, un guacamole o uns chiles farcits tot amanit amb picant i amb una Coronita, segueix llegint aquest article de ShBarcelona on et descobrim els millors mexicans de Barcelona.

Article relacionat: Restaurants ètnics a Barcelona

Restaurants mexicans de Barcelona

 

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La primera recomanació la trobarás al carrer Comerç, 23, i es tracta del Tlaxcal. Aquest restaurant mexicà és un dels més populars a la ciutat, i els seus clients asseguren que és la cuina mexicana més autèntica que podràs trobar a la Ciutat Comtal, amb ingredients i presentacions “com déu mana”. Els tacos són el plat estrella però també  hi trobaràs altres especialitats com pastor amb virolla i pinya, suadero, carns, barbacoes, etc. Les seves elaboracions són casolanes i amb cuiners mexicans. Un altre dels mexicans més autèntics és el restaurant El Mexicà de Barcelona, ubicat al carrer Villarroel, 233, és una bona manera de transportar-te a Mèxic durant uns minuts mentre degustes uns autèntics nachos amb guacamole, un chile en nogada, uns antojitos, uns platerets mexicans, unes fajitas o unes enchiladas. Està situat al carrer Villarroel, 233, i va ser fundat per uns amics amants del menjar mexicà. La Cantina Mexicana Chihuahua treballa amb la intenció de fusionar l’art i el menjar per poder veure el paisatge des d’una altra perspectiva i sentir-se enmig d’un llunyà poblat mexicà. La seva peculiar decoració “invertida” (un desert en en el sostre del local), ho aconsegueix amb nota. La carta és variada i molt autèntica i reuneix plats tradicionals amb productes de temporada.

Article relacionat: Restaurants colombians a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Al Passeig Sant Joan Bosco, al barri de Sarrià es troba el Che Burritos, restaurant mexicà de Barcelona amb una atenció personalitzada excel·lent. El seu amo búlgar barreja els seus orígens amb algunes de les millors cerveses al costat del millor menjar mexicà i ell mateix t’explicarà cada plat amb molt gust i detall. No deixis de provar els diferents burritos, deliciosos!. Al carrer Aragó, 193, es troba L’últim ágaveAquest local es va fer més famós arran del seu pas per un programa de la televisió espanyola en el qual “salvaven” el restaurant de la crisi en la qual estava immers. Només per això ja mereix la pena anar a visitar aquest original lloc, per això i perquè serveixen menjar mexicà autèntic com els tacos al pastor acompanyats amb una cervesa michelada. A El Rincón Maya, al carrer de València, 183, a l’Eixample, podràs provar algunes de les elaboracions mayas i yucatecas més delicioses, amanides amb un margarita deliciós. La decoració no és pretensiosa ni intenta transportar-te a Mèxic, però precisament per això asseguis que estàs triant bé. Per últim, al restaurant El Marmitó Mexicà, al carrer de París, 38, tot el menjar és casolà i s’elabora amb receptes tradicionals tenint en compte que el paladar europeu no està tan adaptat al picante. Tenen una “punxi” salsa secreta pels més atrevits que acompanya els jalapeños farcits de formatge cheddar, les aletes de pollastre i els nachos del Punxi Mexicà, y altres aperitius mexicans.

Quin altre mexicà de Barcelona ens recomanes?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Comentari

  • Te recomiendo visitar el restaurante mexicano Quiote Mezcalería, el mejor restaurante mexicano en Barcelona. Tienen un producto de calidad increíble, platos que salen de lo típico que encontramos en un restaurante mexicano (te recomiendo probar el pipián) y ellos elaboran todo de cero… ¡Hasta sus tortillas! Es un sitio increíble. Soy mexicana y desde que lo descubrí no voy a otro lugar

Deixar un comentari