blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

On menjar a Sants

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Sants és un barri ple de propostes culturals, gastronòmiques i d’oci. Es tracta d’un dels barris de Barcelona on hi viuen més joves i on la relació qualitat-preu és de les millors de la ciutat. És un d’aquestes zones que encara manté l’essència tradicional de barri i té unes perfectes comunicacions en transport públic, ja que l’Aeroport del Prat és a 15 minuts amb cotxe, a l’estació de Sants hi arriben tots els trens internacionals i hi ha tres línies de metro que connecten amb altres zones de la ciutat, a més de molts busos urbans i interurbans. Com que està al costat de la Fira de Barcelona i la Plaça Espanya, al barri de Sants pots descobrir una gran proposta gastronòmica que s’adapta a tots els gustos i a totes les butxaques. En aquest article de ShBarcelona t’expliquem on menjar a Sants amb una proposta dels restaurants més deliciosos, amb més personalitat o més espectaculars d’aquest barri. Tria el teu!

Article relacionat: Top 5 de restaurants de cuina catalana

Restaurants de Sants amb vistes

Pisos de lloguer a Barcelona

Foto via Pixabay

A la planta més alta de l’Hotel Expo Barcelona, que es troba al costat de l’Estació de Sants, hi ha la terrassa BCN Urban Club (carrer de Mallorca, 1-23), on podràs gaudir d’un menú deliciós i meravellar-te amb les vistes de la zona de Montjuïc i del barri. Ofereixen delicioses hamburgueses gourmet i refrescants còctels que li posaran un toc sofisticat al teu sopar.

Per altra banda, si vols gaudir d’una cuina de mercat innovadora i ambiciosa en la qual preval la qualitat dels seus ingredients i unes receptes que barregen el millor del passat i del present, no et pots perdre el Miramar Restaurant Garden & Club (carretera de Miramar, 40). Aquest espai es tracta d’un lloc idoni per sorprendre a la teva parella amb un sopar romàntic i alhora ofereix una meravellosa panoràmica de 180 graus de la ciutat de Barcelona amb vistes que van des del Tibidabo fins al port. El director d’aquest restaurant és Carles Camps i el seu xef és el creatiu Mauro Freire. No esperis més per provar-lo!

Restaurants de carn a Sants

Todo Pasa (carrer Vila i Vilà, 53) és un restaurant idoni per als amants de la carn i de la cuina argentina. Els gestors del restaurant ofereixen un ambient selecte i familiar que et trasllada a les fondes tradicionals de la més pura Argentina. A la seva carta ofereixen una combinació de carns rostides d’una qualitat extraordinària i les brases s’encarreguen d’aportar aquest toc únic a cada plat. Les carns que serveixen són d’importació i, totes elles, de races seleccionades per a garantir la suculència i el gust de cada peça. Una opció ideal per als més carnívors.

Article relacionat: Restaurants temàtics a Barcelona

Restaurants tranquils a Sants

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de cgespino via VisualHunt

Hi ha un restaurant a Sants que en lloc d’estar al cor urbà del barri, es troba en el seu cor més verd i natural: a la muntanya de Montjuïc. Estem parlant de La Font del Gat (Passeig de Santa Madrona, 28), que està molt a prop de la fundació Miró i del Mercat de les Flors i ofereix una cuina moderna i contemporània que podràs gaudir tant a la sala interior com en els jardins modernistes dissenyats per Laribal. Pau Reventós és el xef que lidera la cuina d’aquest restaurant modernista en el qual podràs degustar cuina catalana tradicional amb tocs moderns i acompanyada d’una gran selecció de vins. Aquest restaurant també és romàntic, perfecte per sorprendre a la teva parella en un entorn inigualable i modernista.

Coneixes altres bons restaurants al barri de Sants? Explica’ns-ho!

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari