blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Barcelona amb nens

Pudding Barcelona, un espai molt singular

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Si hi ha alguna cosa que abunda a Barcelona són establiments on relaxar-se prenent un cafè, té o la beguda que ens vingui de gust. A la Ciutat Comtal trobem cafeteries de tots els gustos, moltes d’elles ideals per a berenar amb els més petits de casa. És el cas de Pudding, un local amb un encant especial que il·lusiona als nens que s’hi apropen, i des de ShBarcelona et volem descobrir aquesta cafeteria única de la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Prendre un deliciós suís a Barcelona

Pudding, una cafeteria única

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: smartiebirdie via VisualHunt

Si tens nens petits i vols passar una estona relaxada prenent un cafè, mentre els teus fills estan divertits, no deixis de visitar aquest espai singular de la nostra ciutat. Pudding és un concepte diferent d’oci, pensat pels més petits, però perfectament adaptat al fet que els adults puguem també relaxar-nos. És restaurant i cafeteria, ells es defineixen com “la primera cafeteria del nen”. Ideal per fer encàrrecs deixant els menuts en lloc segur, ja que en fer una reserva per a l’esmorçar o el berenar, Pudding ofereix la possibilitat que ells mateixos acompanyin als nens al col·legi, i així mateix com recollir-los en acabar les classes perquè berenin. Això permet als petits descansar, fer deures i compartir jocs amb altres nois, i als pares ocupats estar tranquils perquè els seus fills estan vigilats, atesos i entretinguts. Ambientat com a un conte digne de Lewis Carroll, compta amb 3 espais, un on podem prendre alguna cosa mentre llegim o naveguem per Internet gràcies al seu wifi gratuït; després la part central, on hi ha el taulell i la barra, amb pastissos i dolços casolans de tot tipus, de meravellosos sabors i dissenys de fantasia. Finalment la part de baix, la zona més divertida per als petits, un espai amb una gran taula al mig on podran fer els seus deures, dibuixar o llegir, i jugar amb totes les joguines que hi ha per a ells. Aquí també trobem butaques i taules per poder prendre alguna cosa mentre els “nanos” es diverteixen, per si no els vols deixar sols.

Article relacionat: Els millors pastissos de Barcelona

 

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Rosapolis via VisualHunt

Al menut li esperen, entre d’altres, una pissarra gegant on trobaran interessants trenca-closques per resoldre, Ipads 2 carregats amb infinitat d’apps pensades per a ells, zona de lectura i estudi, multitud de jocs de taula… A més, cada divendres després de les hores de col·legi i tots els caps de setmana, hi ha projecció d’una seleccionada llista de pel·lícules i documentals per a tots els públics. Realitzen també tallers per apropar temes als nens, en aquest moment els estan oferint sobre òpera, urbanisme, arquitectura, còmics… Fins i tot de xinès, idioma que ensenyen professors asiàtics amb resultats espectaculars. El seu menjar recorda molt a les pastisseries franceses: el dolç destacant sobre la resta. Ofereixen desdejunis, plat del dia i berenars. Gran varietat de pastissos i brioixeria casolana, sucs naturals, xocolata a la tassa, entrepans i sandvitxos (amb gluten o sense), te, cafè… Tot un paradís per als petits llaminers. Per descomptat, han pensat en els nens de bolquers: trobaràs tot tipus de comoditats per anar-hi també amb el nadó: canviador al bany, trona, espai per aparcar el seu cotxet, etcètera. No ho dubtis, si tens canalla és una visita obligada, i segur que la primera de moltes més.

*Imatge destacada de: Rosapolis via VisualHunt

Ja has anat al Pudding de Barcelona? Explican’s la teva experiència als comentaris!

 

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari