blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Barcelona amb nens

Escoles bressol bilingües de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

En un món tan globalitzat és obvi que saber i dominar anglès és molt important i com que els nens petits són una esponja i aprenen tot el que se’ls diu, en els darrers anys, cada vegada més llars d’infants (i també centres educatius de primària i secundària) s’han preocupat per oferir un ensenyament bilingüe. La immersió en aquest tipus d’ensenyament és total, és a dir, les classes s’imparteixen en anglès per tal que els més menuts es familiaritzin amb aquest idioma des de ben petits. En aquest article de ShBarcelona t’oferim un llistat amb les millors escoles bressol bilingües de Barcelona.

Article relacionat: La tornada a l’escola

Aprendre anglès a la llar d’infants

escoles bressol bilingües de Barcelona

Imatge via Pixabay

L’Escola Isabel de Villena, alCarrer Joan Miró, s/n, d’Esplugues del Llobregat és un centre de gran prestigi que ofereix un ensenyament bilingüe des d’Infantil fins a Batxillerat. Si busques escoles bressol bilingües de Barcelona específiques per a infants de 0 a 3 anys, malauradament aquesta no entra al rànquing, doncs imparteix l’ensenyament durant les etapes que van des dels 3 fins als 18 anys. Hem pogut veure alguns dels seus alumnes participant al famós programa televisiu Fish&Chips, un concurs en el que dues escoles competeixen l’una contra l’altra a través del joc i la diversió per promoure l’anglès com a llengua de comunicació.

Per altra banda, Children’s Park (Carrer Roser, 16 de Sant Just Desvern) sí que és una escola infantil dedicada als infants de 0 a 3 anys des de fa més d’un quart de segle. És una bona opció portar-hi els fills si vius a prop d’ella, doncs roman oberta tot l’any oferint un horari ampli i compta amb unes bones instal·lacions, com per exemple, classes àmplies i assolellades durant tot el dia. Sense sortir de la ciutat de Barcelona, hi ha les Escolàpies Llúria, al Carrer Aragó, 302, un centre que forma part d’un grup de 10 escoles entre Catalunya, València i Balears. Aquesta escola en concret té una oferta educativa que passa per totes les etapes: des de l’escola bressol fins a Batxillerat. Si estàs buscant escoles bressol bilingües de Barcelona que també ensenyin francès, aquesta és la teva. A més, és una escola molt innovadora i adaptada a les noves tecnologies.

Article relacionat: Quant costa l’escola bressol a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Fins ara hem vist algunes de les escoles bressol bilingües de Barcelona, però no podem acabar aquest article sense anomenar l’escola privada St.George’s School (Carrer Esperaná, 13 de Barcelona), que no és bilingüe com a tal, sinó que millor encara perquè és 100% anglesa, doncs tots els seus ensenyaments s’imparteixen sota el sistema britànic, és a dir, de 1 a 2 anys els infants fan early years, als 3 anys passen a nursery, als 4 anys fan reception i dels 5 als 10 anys, primary education.

Coneixes altres escoles bressol bilingües?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari