blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Piscines urbanes de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

L’estiu a Barcelona és tremendament calorós i la humitat provocada per trobar-se prop del mar no ajuda a sufocar-lo, sinó tot el contrari, provoca que suem a mars tot i que la temperatura no és tan alta com altres zones d’Espanya. Per aquest motiu, si has llogat un pis turístic a Barcelona, refrescar-te i hidratar-te és fonamental per passar aquesta xafogor característica de la capital catalana. Tot i això, a la Ciutat Comtal podem anar a la platja i, a més, a les nombroses piscines urbanes de la ciutat. Per això, en aquest article de ShBarcelona us parlem de les piscines que pots trobar a Barcelona.

Article relacionat: Plans per gaudir de la calor a Barcelona

Descobreix les piscines que hi ha a la ciutat

A continuació us deixem una selecció d’algunes de les millors piscines urbanes que trobareu a la ciutat de Barcelona, perquè puguis passar unes agradables vacances a la capital catalana.

Piscina del CEM Parc de la Ciutadella

Persona nadant a la piscina

Imatge via Pixabay

En aquest centre d’esports municipal, situat al centre de la ciutat, concretament a la zona de la Ciutadella, podem pujar al seu terrat i descobrir la seva piscina descoberta. Es tracta d’una piscina llarga i poc profunda (1,10 metres), però l’espai és tranquil, allunyat de les mirades indiscretes, ideal per relaxar-se, passar una bona estona de lectura, prendre el sol o gaudir de la natació i de l’estiu.

L’entrada de 15,65 euros és per a tot el dia i dóna accés a totes les altres instal·lacions del complex (gimnàs amb entrenadors personals, saunes i aula de salut). A part de la piscina exterior, aquest centre també disposa d’una piscina interior. Les instal·lacions obren les seves portes diàriament de 7.00 h a 23.00 h entre setmana i de 8.00 h a 20.00 h els caps de setmana.

Cooperativa d’Aigües la Floresta

Si no has tingut la sort de llogar una casa amb piscina a Barcelona, pots passar-te per aquesta piscina situada entre els termes municipals de Barcelona i Sant Cugat del Vallès. La piscina d’estiu de la Floresta està situada a una zona tranquil·la del municipi, és íntima, perfecta per a un ambient familiar, i per descansar i refrescar-se. Disposa de zona d’herba natural amb ombra, hamaques, vestuaris per canviar-se, una zona de pícnic i servei de bar a l’interior del recinte.

A més, durant el mes de juliol i agost es realitzen cursets de natació, aquagym i entrenaments personals de natació a la piscina gran, tot i que també compten amb una piscina infantil per als més petits.

Article relacionat: Activitats per a fer aquest estiu a Barcelona

Piscina Municipal de Montjuïc

Vista de Barcelona des de la Piscina de Montjuïc

Imatge de: Lander via VisualHunt

La Piscina Municipal de Montjuïc és una instal·lació esportiva situada a l’Anella Olímpica de Montjuïc de Barcelona. Disposa de dues piscines exteriors, una de 25 m i una altra de salts. Aquestes dues piscines exteriors només estan obertes al públic durant els mesos de juliol i agost.

A causa del seu emplaçament, al vessant de la muntanya de Montjuïc, i al fet de no disposar de grades en el seu costat nord, ofereix unes vistes magnífiques de la ciutat de Barcelona. Tal és la seva espectacularitat, que la cantant Kylie Minogue va rodar el seu videoclip “Slow” allà.

Quina és la teva piscina urbana preferida a Barcelona?

Piscines urbanes de Barcelona
5 (100%) 1 vote[s]

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari