blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Les millors piscines de Barcelona

barcelona piscines municipals
Escrit per Aida Manero

Des de ShBarcelona et presentem les millors piscines de Barcelona per combatre l’estiu de la Ciutat Comtal, que com ja sabem és tremendament humit i ens fa estar sempre enganxifosos. Tot i que la temperatura de la ciutat no és tan alta com a altres zones d’Espanya, la proximitat amb el mar no ajuda gens.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Per això mateix, si visites Barcelona t’ajudem a buscar el teu pis i a trobar les millors piscines on combatre aquesta xafogor tan típica de la capital catalana. Moltes d’aquestes piscines es troben ben a prop del mar així que podràs combinar qualsevol de les dues opcions per refrescar-te del tot.

Article relacionat: Plans per gaudir de la calor a Barcelona

Descobreix les piscines de Barcelona

A continuació us deixem una selecció d’algunes de les millors piscines municipals i urbanes que trobareu a la ciutat de Barcelona, perquè puguis passar unes vacances d’allò més agradables a la capital catalana.

les millors piscines de barcelona

Foto vía Pixabay.com

Piscina del CEM Parc de la Ciutadella

En aquest centre d’esports municipal, situat al centre de la ciutat, concretament a la zona de la Ciutadella, podem pujar al seu terrat i descobrir la seva piscina descoberta. Es tracta d’una piscina llarga i poc profunda (1,10 metres), però l’espai és tranquil i allunyat de les mirades indiscretes, això el fa  ideal per relaxar-se, passar una bona estona de lectura, prendre el sol o gaudir de la natació i de l’estiu.

Busca el teu allotjament a Barcelona  

L’entrada de 15,65 euros és per a tot el dia i dóna accés a totes les altres instal·lacions del complex (gimnàs amb entrenadors personals, saunes i aula de salut). A part de la piscina exterior, aquest centre també disposa d’una piscina interior. Les instal·lacions obren les seves portes diàriament de 7.00 h a 23.00 h entre setmana i de 8.00 h a 20.00 h els caps de setmana.

📌Tots els horaris es poden veure afectat a causa de l’actual crisi sanitària de la COVID-19.

Cooperativa d’Aigües la Floresta

Si no has tingut la sort de llogar una casa amb piscina a Barcelona, pots passar-te per aquesta piscina situada entre els termes municipals de Barcelona i Sant Cugat del Vallès.

La piscina d’estiu de la Floresta està situada a una zona tranquil·la del municipi, és íntima, perfecta per a un ambient familiar, i per descansar i refrescar-se. Disposa de zona d’herba natural amb ombra, hamaques, vestuaris per canviar-se, una zona de pícnic i servei de bar a l’interior del recinte.

piscines municipals barcelona

Foto vía pixabay.com

A més, durant el mes de juliol i agost es realitzen cursets de natació, gimnàstica aquàtica i entrenaments personals de natació a la piscina gran, tot i que també compten amb una piscina infantil per als més petits.

Article relacionat: Activitats per a fer aquest estiu a Barcelona

Piscina Municipal de Montjuïc

La Piscina Municipal de Montjuïc és una instal·lació esportiva situada a l’Anella Olímpica de Montjuïc de Barcelona. Disposa de dues piscines exteriors, una de 25 m i una altra de salts. Aquestes dues piscines a l’aire lliure de Barcelona només estan obertes al públic durant els mesos de juliol i agost.

Vine a Barcelona i allotja’t al costat de Montjuïc 

A causa de la seva localització, al vessant de la muntanya de Montjuïc, i al fet de no disposar de grades al seu costat nord, podràs gaudir d’unes vistes magnífiques de la ciutat de Barcelona. Tal és la seva espectacularitat, que la cantant Kylie Minogue va rodar allà el seu videoclip “Slow”.

Et recordem que a gairebé tots els barris disposes de piscines municipals que formen part de centres gestionats per l’Ajuntament de Barcelona.

Quina és la teva piscina urbana preferida a Barcelona?

Sobre l'autor

Aida Manero

Deixar un comentari