blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

Festival Circuit 2019

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

L’estiu és l’època ideal per gaudir de la música i la diversió. Per això, és el moment escollit per ajuntaments de tot el país per organitzar festivals on la música i la gresca són els protagonistes. Els festivals de música ajunten una gran multitud de persones, no només locals, sinó també estrangers que han sentit parlar dels interessants artistes o DJ que hi participen. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlarem del Festival Circuit 2019, que tindrà lloc del 8 al 18 d’agost de 2019.

Article relacionat: Activitats per a fer aquest estiu a Barcelona

Descobreix el Festival Circuit a prop de la Ciutat Comtal

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Aquest festival té el seu orígen l’any 2008, quan la promotora barcelonina Matinée Group va crear un concepte de festival musical que va canviar l’escena d’aquest tipus d’esdeveniments per sempre. Representant una total novetat en el món de l’oci català, els millors promotors i artistes internacionals es van donar cita a la capital catalana per celebrar al llarg d’una setmana un mix de l’oci nocturn i les vacances, que va convertir la ciutat en la capital gai internacional de l’estiu. Aquest va ser l’inici del Circuit Festival, un esdeveniment amb l’objectiu de vibrar amb la millor música actual, tornar a veure a amics de tot el món i conèixer gent nova, celebrar les diferents maneres de viure i estimar, descobrir la Ciutat Comtal i la seva excel·lent oferta lúdica i cultural, a més d’algunes de les millors platges de la costa catalana o dels seus monuments irrepetibles. Tot en un dels festivals més interessants de la capital catalana. El Festival Circuit es desenvolupa durant 11 dies plens de festa, més de 40 DJs internacionals i molta, molta gent de totes parts del món. Aconsegueix les teves entrades anticipades a través CircuitFestival.netTicketmaster.es o els distribuïdors autoritzats. També podràs adquirir directament a les taquilles el dia de la festa (sempre que no s’hagin esgotat en el moment de la teva arribada).

Article relacionat: Festival Brunch in the Park 2019

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Olivier Bruchez via VisualHunt

El Circuit Festival significa sobretot festa, però també oci i cultura; per això l’organització del festival ha preparat diverses propostes d’activitats que inclouen exposicions d’art, xerrades, tallers, rutes culturals, cicles de cinema i competicions esportives, entre d’altres. Dins el Festival Circuit trobem un dels esdeveniments més esperats pel col·lectiu LGTBI que té lloc a prop de la ciutat. Es tracta del Water Park Day de Circuit Festival, la festa diürna més gran per al col·lectiu gai d’Europa. El lloc en el qual se celebra és el parc aquàtic d’Illa Fantasia, situat a la localitat del Maresme de Vilassar de Dalt, concretament a la Finca Mas Brassó, s/n. Des de les 10 a les 14 hores sonarà música suau i podràs gaudir i relaxar-te al parc aquàtic. A partir de les 14 hores, el volum pujarà i començarà la festa a la piscina d’onades. Ja ben entrada la nit, a les 22 hores, la zona d’aigües es tancarà i obrirà les seves portes la discoteca de l’Illa Fantasia per celebrar la “Water Park Night Edition“. Pots comprar entrades de dia, de nit o el passi especial que et dóna accés a tots dos. L’aforament de la festa nocturna és limitat, així que us recomanem que compreu les entrades amb la suficient antelació.

Tens pensat acudir al Festival Circuit? Comparteix amb nosaltres la teva experiència!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari