blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

Cinema a l’aire lliure 2019

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

El cinema és un dels entreteniments més valorats de tots els temps, i el bon cinema és un art que ens aporta cultura i coneixement de nosaltres mateixos i de la societat. L’estiu, per la seva banda, és l’època de l’any més esperada i en la que vivim el dia i la nit en la seva plenitud, gràcies a la seva meravellosa temperatura. Si unim les dues coses, ens trobem amb un dels esdeveniments més desitjables d’aquests mesos vinents, les jornades de cinema a l’aire lliure que podràs gaudir a la Ciutat Comtal. Avui des de ShBarcelona us parlem de les jornades de cinema a l’aire lliure a Barcelona.

Article relacionat: Plans per a l’estiu a Barcelona

Gaudeix del millor cinema les nits estivals de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via VisualHunt

Veure bon cinema a l’aire lliure és una de les coses més relaxants i divertides que es poden fer a l’estiu. Tots estem acostumats a veure cinema a l’aire lliure a les festes del poble, o a les festes majors dels barris de les grans ciutats. Veure el cinema a la fresca també s’ha convertit en una icona del propi setè art, amb escenes com l’intent de magreig a l’autocine de Danny Zuko a Sandy Olsson a la mítica ‘Grease‘. Barcelona ha decidit aprofitar que fa un temps magnífic i recuperar l’esperit dels cinemes de barri per organitzar un esdeveniment de cinema a l’aire lliure als jardins del castell de Montjuïc, un lloc meravellós, d’ensomni. Els organitzadors de l’esdeveniment són l’empresa Sala Montjuïc, una entitat cultural creada l’any 2003 i que s’especialitza en cicles de cinema i cinema infantil. A més, en aquest emplaçament podràs sopar de dues formes, ja sigui portant-vos el vostre propi menjar o bé gaudir d’un servei de bar i restauració. Allà podreu adquirir tota mena de refrescos, cerveses o vi i menjar diferents refrigeris ecològics i acabats de fer. Podràs tastar les seves magnífiques hamburgueses amb pa de massa mare o delicioses pizzes casolanes. També tenen patates fregides cruixents amb la teva salsa preferida o samosa de verdures i espècies amb salsa thai. Si ets més d’hummus, prova el de cúrcuma.

Article relacionat: Gaudeix de la Barcelona desèrtica a l’estiu

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via VisualHunt

L’esdeveniment tindrà lloc del 28/06 al 06/08 de 2019 i en ell es projectaran pel·lícules com ‘Un dels nostres’, ‘Green Book‘, ‘Les aventures de Priscila Reina del Desert’ o ‘Cap a rutes salvatges’, entre moltes altres. Per arribar a l’esdeveniment pots fer-ho amb vehicle propi. Es pot accedir amb cotxe, moto o bici, i estacionar a les zones d’aparcament gratuït properes al castell o pots venir amb autobús si ho prefereixes, ja que hi ha un servei gratuït de llançadores des de la plaça d’Espanya, situat entre l’avinguda de Maria Cristina i l’avinguda del Paral·lel amb horaris de pujada de les 20.15 hores a les 21.30 h i horaris de descàrrega un cop finalitzi la pel·lícula. Els preus de l’entrada general és de 6,50 € pels adults, 4 € pels nens de 6 a 12 anys, i entrada gratuïta fins als 6 anys.

No perdis l’oportunitat de viure un dels plans d’estiu més divertits a la Ciutat Comtal!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari