blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Cuina espanyola i catalana

Fires gastronòmiques al carrer

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

A Barcelona és difícil avorrir-se. Cada dia s’hi celebren desenes d’activitats, fins i tot moltes d’elles gratuïtes, per la qual cosa no valen excuses per no sortir al carrer. Unes de les preferides pels visitants són les fires i mercadets, i si ho combinem amb l’estupenda gastronomia catalana, oli en un llum! Per això, avui, des de ShBarcelona et portem aquest article on et descobrim les millors fires gastronòmiques al carrer que hi tenen lloc a la Ciutat Comtal. No t’ho perdis!

Article relacionat: Comprar al mercat a Barcelona

Mercats i fires gastronòmiques a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Per a gaudir dels millors productes locals pel que fa a menjar i beguda, res millor que apropar-se a un dels centenars de mercats ambulants de caràcter gastronòmic que al llarg de l’any animen passejos i places de la nostra ciutat. Aliments tradicionals de Catalunya, fets manualment amb tècniques de tota la vida, tot el que et pugui venir de gust ho trobaràs en aquestes atractives parades. Passejar pel davant dels taulells i mirar els productes exposats farà que els venedors et busquin conversa, i potser et facin tastar alguna de les seves especialitats. Si això ocorre, ja estàs llest! Segur que no marxaràs d’allà sense firar-te alguna gormanderia. Les ocasions són moltes, pots informar-te al teu barri de les més properes a casa teva. Ara, des de ShBarcelona n’hem seleccionat per a tu dues a llocs especialment turístics, i te’n donem els detalls perquè puguis abastir-te de cara al Nadal.

La primera d’aquestes recomanacions que et portem és la Fira Tradicional de Productes Naturals de La Sagrada Família. Només descansen al juliol i a l’agost. La resta de l’any, tots els primers i tercer diumenge de cada mes obren les seves parades al públic, i ara al desembre amplien també al segon. L’horari és de 9 del matí a 9 de la nit. Es fa a l’Avinguda de Gaudí, carrer de vianants amb mobiliari urbà modernista, prop del Temple de la Sagrada Família, i a l’altra punta, l’Hospital de Sant Pau. Si no t’entretens massa a la Fira, pots aprofitar per visitar l’un o l’altre.

Article relacionat: Slow food i el mercat de la terra

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A la Fira del Col·lectiu d’Artesans de l’Alimentació de Ciutat Vella, pots anar-hi el primer i tercer divendres, dissabte i diumenge de cada mes, de les 10 del matí a les 10 de la nit. Funciona des de fa quinze anys, i la conformen dotze parades que ofereixen un assortiment d’aliments d’elaboració artesanal. Formatges i iogurts, patés i embotits, mel, dolços, galetes, herbes i tes, espècies, codonyat, melmelades i conserves, vins… Oi que se’t fa la boca aigua? Es fa a la Plaça del Pi. Què pots aprofitar per veure? Doncs en primer lloc, l’Església de Santa Maria del Pi, però surt de la plaça per on vulguis, ets al Barri Gòtic i tot és fantàstic: Petritxol, Boqueria, per Cardenal Cassanyes a la Rambla i pel carrer de la Palla a la Plaça Nova amb la Catedral. Vés-hi amb temps!

Ja has visitat alguna d’aquestes fires i mercats gastronòmics de Barcelona?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari