blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esdeveniments

Mobile World Congress

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

El Mobile World Congress, també conegut per les seves sigles, MWC, és un dels esdeveniments més importants i esperats de l’any. Des de 2006 Barcelona s’ha convertit en la Seu que Acull durant 4 dies aquest congrés internacional sobre la telefonia mòbil i les noves tecnologies, un dels congressos més prestigiosos del món i que reuneix als professionals més destacats del sector. En apostar per aquest gran esdeveniment, la Ciutat Comtal s’ha convertit en un dels referents de la tecnologia més puntera relacionada amb la telefonia mòbil i sembla que, amb el pas dels anys, s’ha anat afermant com a sinònim de modernitat. Avui, des de ShBarcelona us volem parlar d’una de les fires més importants de l’any a la capital catalana, el MWC.

Article relacionat: Aplicacions que t’ajuden a estalviar

Descobreix la fira tecnològica mòbil més important del món

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: pestoverde via VisualHunt

Aquest esdeveniment mundial relacionat amb les comunicacions, el Mobile World Congress (MWC), atrau cada any a visitants interessats en la informació tecnològica, l’entreteniment, els serveis financers i la indústria mòbil, i és una excel·lent oportunitat per crear noves possibilitats de negoci. Els congressos del Mobile World Congress atrauen grans experts del sector, empreses i visitants d’arreu del món i de totes les àrees del mercat mòbil. Si tens una idea de negoci relacionada amb les noves tecnologies, no et pots perdre aquest esdeveniment, ja que, a més de conèixer les últimes novetats del sector, podràs relacionar-te amb gent experta que pot ajudar-te a fer créixer la teva futura startup. Amb un contracte signat que convertirà la capital catalana en seu del congrés durant gairebé dues dècades, s’estima que el Mobile World Congress se celebrarà a la Ciutat Comtal fins a l’any 2023. Tot i que els últims esdeveniments polítics han fet perillar aquest contracte, sembla que tot continuarà com fins ara, i la Ciutat Comtal serà l’aparador per a gaudir de les últimes novetats mòbils fins al final. MWC Barcelona ofereix grans oportunitats d’aprenentatge dirigides a persones que busquen crear un negoci, i és ideal per a expandir la teva xarxa professional i ajudar-te a assolir els teus objectius.

Article relacionat: Multinacionals amb seu a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imtage de: Mobile World Capital Barcelona via VisualHunt

Aquesta fira, la més important relacionada amb la tecnologia mòbil arreu del món, tindrà lloc a la capital catalana del 25 al 28 de febrer d’aquest any 2019, a la Fira Gran Via, a l’Avinguda Joan Carles I, 64, al municipi de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona. A menys que s’indiqui el contrari, tots els esdeveniments tenen lloc a la Fira Gran Via, però, els esdeveniments seleccionats que inclouen 4YFN es duran a terme a la Fira de Montjuïc, a l’Avinguda Reina Maria Cristina. Si necessites qualsevol informació relacionada amb el congrés, els accessos, les acreditacions, els hotels i qualsevol dada útil relacionada amb aquest esdeveniment, pots consultar la seva pàgina web (completament en anglès) aquí. Hi ha un número de telèfon d’informació al que podràs, alhora, fer també qualsevol altra consulta, al 902 23 32 00. Si estàs dins de la indústria de la telefonia mòbil, tens alguna idea de negoci o, simplement, ets un gran aficionat d’aquest sector, no et perdis aquesta excel·lent oportunitat de conèixer el congrés tecnològic mòbil més important del món.

*Imatge destacada de: Janitors via VisualHunt

Has assistit a alguna edició del MWC a Barcelona? Que t’ha semblat?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari