blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Lloga un cotxe a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Barcelona és una ciutat per a gaudir en tota la seva esplendor, i a prop de la capital catalana també podem descobrir indrets d’allò més interessant. Barcelona, per la seva banda, disposa d’una gran varietat de transports públics molt eficients que ens permeten desplaçar-nos a qualsevol dels racons de la Ciutat Comtal, i que comuniquen amb altres zones de la província. Per moure’ns per Barcelona podem fer ús del metro, diferents línies d’autobusos urbans i interurbans, el tren de rodalies, el Ferrocarril de la Generalitat (una mescla entre el metro y el tren), el tramvia, el taxi, las VTC i el cotxe particular o privat. Davant aquesta varietat, només queda triar el mitjà de transport que més s’adeqüi a les nostres necessitats. Avui, en aquest article de ShBarcelona volem centrar-nos en els lloguers de cotxe i els avantatges que ens proporcionen.

Article relacionat: Rènting de cotxes a Barcelona

Lloga un cotxe i gaudeix de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Moltes vegades necessitem la nostra privacitat, major comoditat i independència a l’hora de visitar qualsevol ciutat,  a l’hora de fer turisme. Moltes persones que volen conèixer qualsevol emplaçament del món no volen haver de dependre d’horaris per fer les activitats desitjades, per diversos motius, des de l’autonomia que ens dona moure’ns en cotxe privat, fins i tot a l’hora de viatjar amb nens, amb els que es complicat lidiar a l’hora d’establir horaris que siguin estrictes. Fins i tot els residents que no volen comptar amb les despeses que comporta un cotxe durant tot l’any, decideixen recórrer al lloguer de cotxes en moments puntuals en els que requereixen d’una alternativa. Llogar un cotxe és còmode, segur, fàcil i s’adapta a totes les butxaques. Pots llogar un cotxe de manera ràpida, amb totes les garanties i pots triar el model que més s’adapti a la teva economia, tenint en compte que tots els models són nous o semi-nous, amb totes les prestacions, i estan totalment revisats per a un perfecte funcionament. No has de preocupar-te de res, només has de triar el model i gaudir de la conducció i del viatge.

Article relacionat: Com aparcar a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Auto Europe

Una de les alternatives que us recomanem a l’hora de llogar un cotxe és Auto Europe, una experimentada empresa de lloguer de cotxes, lloguer d’autocaravanes i lloguer de cotxes de luxe que opera a tot el món. Auto Europe col·labora amb proveïdors internacionals de lloguer de cotxes como Avis, Budget, Europcar i Hertz, i amb un gran nombre de proveïdors nacionals i locals, sempre amb la intenció d’assegurar el millor servei als seus clients. Si hi ha una cosa que els diferencia de la resta de companyies de lloguer de cotxes son els 60 anys d’experiència que tenen al sector. Pots visitar aquesta pàgina d’Auto Europe per a obtenir més informació sobre com llogar un cotxe a Barcelona però, a més, també ofereixen autocaravanes de lloguer i fins i tot un servei de xofer. Els preus a Auto Europe s’adapten a tu. Compten amb les tarifes més competitives del sector y garanteixen que si trobes un cotxe de lloguer més econòmic en una altra companyia, amb les mateixes condicions, t’igualaran o milloraran el preu. A més d’oferir les tarifes de lloguer de cotxes més baixes, també ofereixen una flota de cotxes molt amplia, y constantment disposen de promocions que t’ajudaran a estalviar diners si et subscrius a la seva newsletter.

*Imatge destacada via Auto Europe

Has llogat algun cop un cotxe? Què t’ha semblat l’experiència?

 

 

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari