blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

El Parc d’Atraccions de Port Aventura

Imatge de Port Aventura al capvespre
Escrit per Mercedes

Els parcs d’atraccions són una gran opció per a passar un dia magnífic d’oci amb la família, amb els amics, o en parella. És el lloc ideal per a rebaixar l’estrès acumulat de la setmana, i gaudir de l’adrenalina que les atraccions ens proporcionen.

Si ja vius a un pis de lloguer a Barcelona, ja sabràs que a Catalunya disposem d’un dels parcs d’atraccions més visitats i reconeguts del panorama europeu, i es troba a poc més d’una hora del centre de la ciutat de Barcelona.

Des de ShBarcelona et volem parlar del parc d’atraccions de Port Aventura, un dels millors parcs temàtics del món, i molt proper a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Paintball a Barcelona

Taula de Continguts

Port Aventura Park

Imatge llunyana de les atraccions més conegudes de Port Aventura

Imatge de: candi… via VisualHunt

Es calcula en més de 214 milions de persones les que van acudir als 25 parcs temàtics més visitats al món durant 2013. A Espanya, el de PortAventura, a Tarragona, ocupa la sisena posició dels 20 parcs d’oci més visitats d’Europa, i va tenir en el 2013 gairebé 3,5 milions de visitants.

Situat als municipis de Vila-seca i Salou, és una de les grans atraccions de la Costa Daurada. Des de la seva creació ha estat ampliat en diverses ocasions. Actualment consta d’un parc temàtic (Port Aventura Park), un parc aquàtic (Costa Caribe Aquatic Park), un camp de golf (Mediterránea Beach & Golf), i quatre hotels temàtics.

Els hotels temàtics t’introdueixen a l’aventura, cadascun al seu estil. Així si optes per l’Hotel Gold River, et transportarà a l’època de la Febre de l’Or a l’Oest llunyà.

Allí, en un poblat típic podràs allotjar-te a l’ajuntament de la ciutat, o en la comissaria del xèrif, fins i tot en la vella estació del ferrocarril. També disposes, si ets més solitari, de les cabanyes del bosc.

I si vas de potentat, llavors el teu lloc és la mansió de Lucy Callaghan. L’Hotel PortAventura, recrea un poble pesquer a la vora del Mediterrani, un lloc preciós ple de gent encantadora, tranquil i plaent. L’Hotel Carib et permet descobrir un autèntic paradís tropical.

Una increïble piscina de sorra blanca (la major de tota Europa) es converteix en una autèntica platja d’aigua dolça. Dins de les seves instal·lacions està l’exclusiu Club Sant Joan, un recinte privat amb tots els avantatges derivats d’allotjar-se a les habitacions de categoria superior.

Finalment, un paradís dins del paradís: l’Hotel El Pas, de 4 estrelles, t’ofereix una proposta única amb règim “tot inclòs” perquè puguis gaudir-ne al mateix hotel i a Port Aventura Park, amb increïbles menús també inclosos.

Per descomptat, en estar allotjat en qualsevol dels quatre hotels, tens l’entrada gratuïta a Port Aventura Park durant tota l’estada. Ara que comença l’estiu, des de ShBarcelona t’animem al fet que reservis uns dies amb la teva família en aquest increïble Parc Temàtic amb activitats aquàtiques, a només una hora de la ciutat comtal.

Sens dubte es tracta d’un dels parcs d’atraccions més importants i emocionants d’Europa, amb atraccions emblemàtiques, com el Dragon Khan o el Shambala, un lloc on gaudir amb la familia o els amics, ja que atrau tant al públic adult com al públic infantil, essent un dels plans més complerts per a passar un dia del cap de setmana a prop de la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Karts a Barcelona

Com anar-hi

Atraccions aquàtiques al parc d'atraccions

Imatge de: Jordi Payà Canals via VisualHunt

El parc d’atraccions de Port Aventura es troba a l’avinguda del Batlle Pere Moles, km 2, al municipi de Vila-seca, província de Tarragona, i molt a prop de la localitat costanera de Salou.

Des de Barcelona es triga aproximadament 1 hora i 20 minuts en arribar-hi en cotxe o vehicle privat, i el parc compte amb un pàrquing gratuït.

Si ho prefereixes, però, el transport públic està molt ben comunicat per arribar al parc, mitjançant els trens de Renfe de la línia Exprés amb direcció a Tortosa, i baixant en l’estació amb el mateix nom que el parc, Port Aventura, que et deixarà just a la porta d’aquest magnífic parc d’atraccions de Tarragona.

No hi dubtis més i passa una estona inoblidable a Port Aventura!

Ja hi has gaudit de les atraccions de Port Aventura? Quina ha estat la teva preferida?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari