blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

Botigues de llibres a Barcelona

Escrit per Estibaliz

Per a tots els amants de la literatura o per aquells que estan cursant estudis a Barcelona és important tenir ubicada una llibreria sempre que tinguis la necessitat irrefrenable de donar una ullada a les novetats literàries, o quan busquis un títol concret per a un treball o una investigació. A Barcelona hi ha llibreries de tot tipus per a satisfer aquesta necessitat i tenir-les localitzades és útil, ja que en moltes d’elles, a part de llibres, també hi ha conferències, presentacions, cicles i activitats culturals que val la pena anotar a l’agenda. Esmentarem algunes de les botigues de llibres a Barcelona més destacades i des de ShBarcelona, com sempre, esperem que els nostres suggeriments et siguin de gran utilitat.

Article relacionat: Llibreries de segona mà a Barcelona.

Les millors llibreries de Barcelona

botigues de llibres a Barcelona

Imatge via Pixabay

A la ciutat comtal hi ha diverses seus de La Central (carrer Mallorca, 137; carrer Elisabets, 6 i baixada de la llibreteria, 7), d’entre les quals la més coneguda és la del Raval, situada a l’interior d’una antiga capella. Aquesta en concret, disposa de més de 80.000 referències i és una de les botigues de llibres a Barcelona més conegudes entre els habitants de Barcelona. S’hi organitzen activitats culturals de tota mena, aquí pots consultar la seva agenda. També hi ha diverses botigues de llibres a Barcelona anomenades La Casa del Llibre (CC La Maquinista; Passeig de Gràcia, 62 i Rambla de Catalunya 37). En aquestes llibreries hi podràs trobar novetats literàries i títols de tota mena i, en la seva botiga online, hi descobriràs un catàleg molt extens de llibres físics i/o electrònics. Laie (carrer Pau Clarís, 85) també és una llibreria amb diverses seus a Barcelona, tres d’elles a l’interior de diverses institucions culturals molt importants, cosa que els converteix en referència per als que busquen títols relacionats amb la cultura contemporània, o catàlegs d’autors específics. A Laie també hi ha articles i gadgets molt curiosos, perfectes per a un regal o souvenir diferent. A l’FNAC (Pl. Catalunya, 4; Gran Via de les Corts Catalanes 373-385; Avda. Diagonal, 549; Avda. Diagonal, 3 i Passeig de Potosí, 2) pots trobar-hi llibres de tota mena i fullejar-los en un espai especial dedicat a la lectura, doncs hi ha una planta dedicada enterament a la literatura i els còmics. Qualsevol cosa que busquis, aquí la trobaràs. A més, podràs passar per la seva planta de música i DVD’s, si estàs buscant una pel·lícula, una sèrie o un CD en concret, o comparar els preus d’ordinadors, càmeres i altres dispositius electrònics, com ara audiollibres. El més conegut és el que està ubicat a l’interior del centre comercial El Triangle, a la Plaça Catalunya.

Article relacionat: La Central, tot pels llibres.

botigues de llibres a Barcelona

Imatge via Pixabay

Per altra banda, Altaïr (Gran Via de les Corts Catalanes, 616) és una llibreria ypapereriaespecialitzada en viatges, mapes, revistes de viatges, articles útils per al turista, agendes, etc. Si te’n vas de viatge i busques una guia completa, sens dubte aquí trobaràs el que busques. I si acabes d’arribar a Barcelona i busques un bon mapa, aquí també el pots trobar. Tenen un mur ple d’anuncis de gent que busca companys de viatge, dóna-li un cop d’ull! La llibreria Alibri (carrer de Balmes, 26) està especialitzada en comandes institucionals, perfectes per a la recerca bibliogràfica en cas de necessitar llibres específics per als teus estudis o per a una investigació. A part d’aquesta línia, també disposa de tot tipus de títols de totes les categories. Per últim, si estàs buscant un llibre descatalogat que ja no es ven, o un llibre antic que no es troba en cap altra llibreria, consulta el catàleg en línia de Salas (carrer de Jaume I, 5), una llibreria històrica. A més, si fas una comanda online de part d’alguna de les seves xarxes socials, obtindràs un 20% de descompte.

Vols recomanar alguna altra llibreria de Barcelona?

Botigues de llibres a Barcelona
5 (100%) 3 vote[s]

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari