blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

Botigues de llibres a Barcelona

Prestatge a una llibreria
Escrit per Estibaliz

Per a tots els amants de la literatura o per aquells que estan cursant estudis a Barcelona és important tenir ubicada una llibreria sempre que tinguis la necessitat irrefrenable de donar una ullada a les novetats literàries, o quan busquis un títol concret per a un treball o una investigació.

A Barcelona hi ha llibreries de tot tipus per a satisfer aquesta necessitat i tenir-les localitzades és útil, ja que en moltes d’elles, a part de llibres, també hi ha conferències, presentacions, cicles i activitats culturals que val la pena anotar a l’agenda. Esmentarem algunes de les botigues de llibres a Barcelona més destacades i des de ShBarcelona, com sempre, esperem que els nostres suggeriments et siguin de gran utilitat.

Article relacionat: Llibreries de segona mà a Barcelona.

Les millors llibreries de Barcelona

Una persona llegeix un llibre

Imatge via Pixabay

A la ciutat comtal hi ha diverses seus de La Central (carrer Mallorca, 137; carrer Elisabets, 6 i baixada de la llibreteria, 7), d’entre les quals la més coneguda és la del Raval, situada a l’interior d’una antiga capella.

Aquesta en concret, disposa de més de 80.000 referències i és una de les botigues de llibres a Barcelona més conegudes entre els habitants de Barcelona. S’hi organitzen activitats culturals de tota mena, aquí pots consultar la seva agenda.

També hi ha diverses botigues de llibres a Barcelona anomenades La Casa del Llibre (CC La Maquinista; Passeig de Gràcia, 62 i Rambla de Catalunya 37). En aquestes llibreries hi podràs trobar novetats literàries i títols de tota mena i, en la seva botiga online, hi descobriràs un catàleg molt extens de llibres físics i/o electrònics.

Laie (carrer Pau Clarís, 85), a l’Eixample, també és una llibreria amb diverses seus a Barcelona, tres d’elles a l’interior de diverses institucions culturals molt importants, cosa que els converteix en referència per als que busquen títols relacionats amb la cultura contemporània, o catàlegs d’autors específics. A Laie també hi ha articles i gadgets molt curiosos, perfectes per a un regal o souvenir diferent.

A l’FNAC (Pl. Catalunya, 4; Gran Via de les Corts Catalanes 373-385; Avda. Diagonal, 549; Avda. Diagonal, 3 i Passeig de Potosí, 2) pots trobar-hi llibres de tota mena i fullejar-los en un espai especial dedicat a la lectura, doncs hi ha una planta dedicada enterament a la literatura i els còmics. Qualsevol cosa que busquis, aquí la trobaràs.

A més, podràs passar per la seva planta de música i DVD’s, si estàs buscant una pel·lícula, una sèrie o un CD en concret, o comparar els preus d’ordinadors, càmeres i altres dispositius electrònics, com ara audiollibres. El més conegut és el que està ubicat a l’interior del centre comercial El Triangle, a la Plaça Catalunya.

Article relacionat: La Central, tot pels llibres.

Llibres ordenats alfabèticament

Imatge via Pixabay

Per altra banda, Altaïr (Gran Via de les Corts Catalanes, 616) és una llibreria y papereriaespecialitzada en viatges, mapes, revistes de viatges, articles útils per al turista, agendes, etc.

Si te’n vas de viatge i busques una guia completa, sens dubte aquí trobaràs el que busques. I si acabes d’arribar a Barcelona i busques un bon mapa, aquí també el pots trobar. Tenen un mur ple d’anuncis de gent que busca companys de viatge, dóna-li un cop d’ull!

La llibreria Alibri (carrer de Balmes, 26) està especialitzada en comandes institucionals, perfectes per a la recerca bibliogràfica en cas de necessitar llibres específics per als teus estudis o per a una investigació. A part d’aquesta línia, també disposa de tot tipus de títols de totes les categories.

Per últim, si estàs buscant un llibre descatalogat que ja no es ven, o un llibre antic que no es troba en cap altra llibreria, consulta el catàleg en línia de Salas (carrer de Jaume I, 5), una llibreria històrica. A més, si fas una comanda online de part d’alguna de les seves xarxes socials, obtindràs un 20% de descompte.

Vols recomanar alguna altra llibreria de Barcelona?

Botigues de llibres a Barcelona
4.7 (93.33%) 6 vote[s]

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Comentari

Deixar un comentari