blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

Les millors llibreries de Barcelona

grans llibreries barcelona
Escrit per Estibaliz

Sempre va bé tenir ubicada una llibreria a prop del teu pis de lloguer o que en coneguis bé el catàleg per saber que hi trobaràs el que hi busques. Tan si estàs cursant estudis a Barcelona com si ets un gran amant de la lectura sempre va bé conèixer el lloc on saps que tindran el títol en concret que vols.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

A Barcelona hi ha llibreries de tot tipus que satisfan aquesta necessitat i tenir-les localitzades és útil, ja que en moltes d’elles, a part de llibres, també hi ha conferències, presentacions, cicles i activitats culturals que val la pena anotar a l’agenda. Esmentarem algunes de les millors llibreries de Barcelona i des de ShBarcelona, com sempre, esperem que els nostres suggeriments et siguin de gran utilitat.

Article relacionat: Llibreries de segona mà a Barcelona

Les millors llibreries de Barcelona

La Central

A la ciutat comtal hi ha diverses seus de La Central (carrer Mallorca, 137; carrer Elisabets, 6 i baixada de la llibreteria, 7), d’entre les quals la més coneguda és la del Raval, situada a l’interior d’una antiga capella.

Troba el millor pis de lloguer a Barcelona 

Aquesta en concret, disposa de més de 80.000 referències i és una de les botigues de llibres a Barcelona més conegudes entre els habitants de Barcelona. S’hi organitzen activitats culturals de tota mena, aquí pots consultar la seva agenda.

La Casa del Llibre

També hi ha diverses botigues de llibres a Barcelona anomenades La Casa del Llibre (CC La Maquinista; Passeig de Gràcia, 62 i Rambla de Catalunya 37). En aquestes llibreries hi podràs trobar novetats literàries i títols de tota mena i, en la seva botiga online, hi descobriràs un catàleg molt extens de llibres físics i/o electrònics.

llibreries de barcelona

Foto via unsplash.com

Laie

Laie (carrer Pau Clarís, 85), a l’Eixample, també és una llibreria amb diverses seus a Barcelona, tres d’elles a l’interior de diverses institucions culturals molt importants, cosa que els converteix en referència per als que busquen títols relacionats amb la cultura contemporània, o catàlegs d’autors específics. A Laie també hi ha articles i gadgets molt curiosos, perfectes per a un regal o souvenir diferent.

Article relacionat: La Central, tot pels llibres

FNAC

A l’FNAC (Pl. Catalunya, 4; Gran Via de les Corts Catalanes 373-385; Avda. Diagonal, 549; Avda. Diagonal, 3 i Passeig de Potosí, 2) pots trobar-hi llibres de tota mena i fullejar-los en un espai especial dedicat a la lectura, doncs hi ha una planta dedicada enterament a la literatura i els còmics. Qualsevol cosa que busquis, aquí la trobaràs.

A més, podràs passar per la seva planta de música i DVD’s, si estàs buscant una pel·lícula, una sèrie o un CD en concret, o comparar els preus d’ordinadors, càmeres i altres dispositius electrònics, com ara audiollibres. El més conegut és el que està ubicat a l’interior del centre comercial El Triangle, a la Plaça Catalunya.

Busques pis a Barcelona? T’ajudem! 

Altaïr

Per altra banda, Altaïr (Gran Via de les Corts Catalanes, 616) és una llibreria y papereria especialitzada en viatges, mapes, revistes de viatges, articles útils per al turista, agendes, etc.

Si te’n vas de viatge i busques una guia completa, sens dubte aquí trobaràs el que busques. I si acabes d’arribar a Barcelona i busques un bon mapa, aquí també el pots trobar. Tenen un mur ple d’anuncis de gent que busca companys de viatge, dona-li un cop d’ull!

les millors llibreries de barcelona

Foto via unsplash.com

Alibri

La llibreria Alibri (carrer de Balmes, 26) està especialitzada en comandes institucionals, perfectes per a la recerca bibliogràfica en cas de necessitar llibres específics per als teus estudis o per a una investigació. A part d’aquesta línia, també disposa de tot tipus de títols de totes les categories.

Lleixiu Llibres

Per últim, si estàs buscant un llibre descatalogat que ja no es ven, o un llibre antic que no es troba en cap altra llibreria, consulta el catàleg en línia de LleixiuLlibres (carrer de Jaume I, 5), una llibreria històrica. A més, si fas una comanda online de part d’alguna de les seves xarxes socials, obtindràs un 20% de descompte.

Vols recomanar alguna altra llibreria de Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Comentari

Deixar un comentari