blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Patinar sobre gel a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Patinar sobre gel és una activitat molt divertida, tant pels amateurs com pels que ja dominen la tècnica, i són moltes les persones cada cop més atretes per aquesta activitat esportiva. Està clar que una de les claus per patinar sobre gel és tenir un bon equilibri, però amb pràctica i tenacitat es pot gaudir d’una activitat molt gratificant, mentre veiem com va millorant el nostre nivell i ens anem atrevint a fer alguns trucs i habilitats noves. Si vols patinar sobre gel a la Ciutat Comtal, avui en aquest article de ShBarcelona et recomanem algunes de les millors instal·lacions per a fer-ho.

Article relacionat: Passejades en trineu a Catalunya

On practicar patinatge sobre gel a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Primerament, des de l’equip de ShBarcelona, volem donar-te alguns consells per patinar sobre gel si ets amateur. Una cosa molt important és escollir correctament la roba que portaràs per desenvolupar aquesta activitat. És bàsic que, sigui quina sigui l’època de l’any en què ho practiquis, sigui hivern o estiu, vagis abrigat. Has de saber que les pistes de gel de Barcelona que et recomanarem (únicament dos que estan obertes tot l’any) solen tenir una temperatura mitjana a pista entre els 13 °C i els 16 °C. Per aquest motiu, és obligatori portar guants i aconsellable portar roba còmoda, pantalons llargs, dessuadora de màniga llarga i, en el cas de menors de 10 anys, casc. Els patins, per la seva banda, han de quedar-te com un guant per evitar accidents i has de fer servir sempre mitjons, no només pel fred i la comoditat, sinó que també per higiene. Un cop abillat amb els teus patins a la pista, és important que practiquis les caigudes per evitar fer-te mal quan perdis l’equilibri. Si ets primerenc, ajuda’t de la barra situada al lateral al llarg de tota la pista com a guia.

Article relacionat: Activitats per fer en parella a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Per altra banda, el segon que has d’aprendre és a frenar i a desplaçar-te correctament sobre la pista. Un altre truc molt important per a patinar sobre gel és no mirar cap avall, has de mirar sempre al cap endavant, ja que t’ajudarà a mantenir l’equilibri. Inclinar lleugerament el cap endavant també t’ajudarà amb l’equilibri i a perdre la por a caure, ja que segurament cauràs moltes vegades al principi, però no passa res per això. Només procura anar avançant en velocitat i agafar el truc a la pista a mesura que vagis agafant més seguretat i tècnica. Hi ha només dues pistes de patinatge sobre gel a la Ciutat Comtal que obrin tot l’any. La primera és la pista de gel del F.C. Barcelona, ​​situada a l’Av. De Joan XXIII, s / n, a les instal·lacions de l’estadi esportiu del Camp Nou. Aquí podràs trobar unes instal·lacions excel·lents, una gran pista de gel en la qual podràs organitzar festes d’aniversari o donar classes de patinatge sobre gel perquè la teva tècnica sigui perfecta. La pista, a més, disposa de pàrquing gratuït, i allà mateix podràs llogar els guants, patins o cascs. D’altra banda, una altra pista de gel que obre tot l’any a la capital catalana és el Skating Club, situat al carrer Roger de Flor, 168. Disposa, al seu torn, d’unes excel·lents instal·lacions i en ell també podràs celebrar festes d’aniversari inoblidables.

Ja has practicat patinatge sobre gel a la Ciutat Comtal? Com ha sigut la teva experiència?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari