blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Gastronomía

Les millors opcions de brunch a Barcelona

Plat amb diverses opcions de brunch a un restaurant
Escrit per Xavi Maldonado

Prendre un brunch s’ha convertit en una excel·lent alternativa gastronòmica pels caps de setmana. Aquesta mena de barreja entre l’esmorzar i el dinar, que sol tenir lloc els caps de setmana, especialment els diumenges, barreja deliciosos productes dolços i salats, degustant la més fina brioixeria i rebosteria amb plats més o menys elaborats com els ous Benedict, típics en aquest tipus d’ingesta.

Si ja gaudeixes d’un pis de lloguer a Barcelona, estàs de sort, doncs són moltes les cafeteries i restaurants de la ciutat que ja han incorporat el brunch a la seva carta, tot i que són els hotels els que ofereixen els brunch de millor qualitat de la Ciutat Comtal.

Avui, en aquest article de ShBarcelona us volem parlar dels millors brunch de la capital catalana.

Article relacionat: De terrasses per Barcelona

Descobreix els brunch més deliciosos a Barcelona

Milk Barcelona

Plat de brunch

Imatge via Pixabay

El concepte de brunch fa relativament poc que va desembarcar a Barcelona. A Milk van ser un dels primers a desenvolupar aquest concepte a la Ciutat Comtal, adaptant-la als gustos dels catalans i en especial dels barcelonins.

A poc a poc, oferint productes de molta qualitat i combinacions més elaborades i delicioses, s’ha convertit en un dels moments gastronòmics més celebrats per multitud de clients, deixant al brunch del Milk la seva comesa d’alimentar els caps de setmana de manera extraordinària.

Per aquesta raó, Milk Barcelona ofereix un brunch els set dies de la setmana de 9 a 16:30, per als que han escollit aquest tipus d’oferta gastronòmica com el seu moment preferit del dia.

El trobaràs al carrer d’en Gignàs, 21, al barri Gòtic. Tingues en compte que no admeten reserves, així que no t’adormis i sigues previsor si vols gaudir del seu brunch.

Ugot Bruncherie

Ugot Brungerie han volgut fer una mena de barreja que uneix alguns elements típics catalans, com el pa amb tomàquet, amb altres delícies més angleses o europees, sempre amb l’afany d’atraure el màxim tipus de clientela possible.

Podràs gaudir de les seves delícies al carrer de Viladomat, 138, al barri de la Nova Esquerra de l’Eixample.

Dins de la seva extensa i variada oferta podem trobar el següent: brioix casolà, hamutzim, pa amb tomàquet, albergínia intranscendent, dolmas del Líban, burrata, amanida d’arròs negre, salmó Benedictbacon Benedict, ous d’Ugot, la Pagesada, shakshuka, hamburguesa clàssica, hamburguesa veggie, i un ampli assortiment de pastissos casolans.

Article relacionat: Prendre un deliciós suís a Barcelona

The Benedict

Ous benedict servits sobre un pa de brioix

Imatge via Pixabay

The Benedict és un dels locals de Barcelona que ofereixen un brunch d’allò més britànic i ortodox, i no tant americà.

Està situat al barri Gòtic de Barcelona. Es tracta d’un local molt acollidor, ple d’encant, amb una bonica decoració vintage. A The Benedict podràs degustar més de 30 plats diferents, però sens dubte els protagonistes són els deliciosos ous benedict tan típics del brunch. Si vols descobrir tot el que The Benedict et pot oferir, pots passar-te pel carrer Gignàs 23 de Barcelona.

Citizen Cafè

Aquesta cafeteria, situada en ple cor de la capital catalana, concretament a la plaça Urquinaona número 4, a Ciutat Vella, va prendre un canvi de rumb fa poc més d’un any amb la intenció de posar-se al dia pel que fa als nous aires gastronòmics provinents de nord d’Europa i Anglaterra.

La seva comesa és, des de fa més de quatre anys, oferir menjar realitzat amb afecte i qualitat, però aquest nou rumb els va empènyer a canviar de nom i es van convertir en el Citizen Cafè, un nou concepte gastronòmic que té com a principal protagonista el brunch com a oferta culinària.

Actualment, el Citizen Cafè s’ha convertit en un referent en brunch i cafè a la capital catalana. Entre les seves delícies ofereixen diferents propostes que encaixen a la perfecció amb el concepte gastronòmic del brunch.

Ens aconselles algun altre lloc per prendre un deliciós brunch a Barcelona?

 

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari