blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Desplaçar-se

Rènting de cotxes a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Algunes vegades necessitem comptar amb un cotxe per anar a treball o per altres motius, però no volem o podem pagar les despeses que vénen associats a tenir un cotxe en propietat. Assegurances, reparacions, substitució de peces… Amb el rènting tot això ens ho estalviem i moltes persones s’han apuntat a l’auge de gaudir d’un cotxe, però sense els maldecaps que comporta tenir un vehicle. Avui, a ShBarcelona us parlem del rènting de cotxes a Barcelona, una forma de tenir cotxe i no haver de preocupar-te.

Article relacionat: Les millors autoescoles de Barcelona

Lloga un cotxe el temps que vulguis i despreocupa’t de la resta

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Els avantatges del rènting són molts, i depenen de la situació de cada client. Per exemple, aquesta modalitat de lloguer de vehicles està molt arrelada entre les empreses i els autònoms, ja que poden llogar vehicles per als seus empleats o llogar furgonetes o camions adequats per a la seva activitat professional. A més, el rènting té avantatges fiscals per a aquests dos col·lectius, que poden desgravar gran part del cost del lloguer, el que fa que aquest sistema sigui molt atractiu. D’altra banda, els particulars estan començant a valorar els avantatges d’aquesta nova forma de tenir un cotxe, que també són moltes. En primer lloc, tenir un vehicle en rènting implica no haver de preocupar-se de les reparacions, revisions i del manteniment del cotxe el temps que duri el lloguer. Això presenta un gran avantatge, ja que representa un bon estalvi de diners, sobretot en els cotxes de gamma alta i de luxe. D’altra banda, totes les assegurances i impostos relacionats amb la tinença d’un cotxe tampoc els paga l’arrendatari, un altre gran avantatge econòmic que suposa una despesa important cada cop que l’hem depagar. Finalment, destaquem que el rènting permet canviar de cotxe amb més freqüència i disposar de models més eficients i moderns, cosa que moltes persones estan començant a valorar per sobre del fet de tenir un cotxe en propietat.

Article relacionat: Pàrquing gratis a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A Barcelona hi trobem diverses empreses de rènting de vehicles. Sixt, és una empresa de lloguer de cotxes que ofereix la modalitat de rènting. Disposa de diverses sucursals al territori estatal, i a Barcelona podràs trobar-los a la Rambla de Catalunya, 74. Al web de Lease Plan, una empresa especialitzada en rènting de vehicles a Espanya i altres països del món, pots calcular la quota de rènting que et pots permetre i veure els cotxes als quals podràs tenir accés. És interessant que facis comptes i valoris que representa la despesa de la compra d’un cotxe i el seu manteniment com a propietari i el comparis amb les quotes del rènting per veure si pot sortir-te a compte. Finalment, us recomanem Rènting de Cotxes, un web que permet escollir la marca i model que més t’agradi i sol·licitar el teu rènting en línia, des de la comoditat de la teva llar. En aquesta web podràs, a més, comprar un cotxe, si així ho prefereixes, de segona mà o km 0, i vendre el teu vehicle.

Has utilitzat ja el sistema de rènting de cotxes a Barcelona? Com va ser la teva experiència?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari