blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Museus per conèixer aquests mesos d’estiu a Barcelona

Exposició al Museu Nacional d'Art de Catalunya
Escrit per Xavi Maldonado

La Ciutat Comtal compta amb molts museus, però alguns d’aquests són ideals per visitar-los a l’estiu, aprofitant el teu allotjament turístic a Barcelona. A la capital catalana hi trobem museus històrics, famosíssims, molts altres de desconeguts o sorprenents, i durant els mesos d’estiu poden ser el millor moment per descobrir-los. En aquest article de ShBarcelona us parlem d’alguns d’aquests museus ideals per visitar durant l’estiu, que poden fer que descobreixis coses interessants mentre et diverteixes a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Els museus més desconeguts de Barcelona

Descobreix els museus més interessants aquest estiu a Barcelona

A continuació us deixem alguns exemples de museus emblemàtics o diferents que pots visitar a la capital catalana aquest estiu. No te’ls perdis!

Museu de la Música

Instruments exposats al Museu de la Música

Imatge via Ajuntament de Barcelona

Aquest museu és gratis tots els diumenges de l’any en els quals el museu romangui obert, a partir de les 15 h. Aquí trobaràs una gran quantitat d’instruments i documents musicals de gran rellevància històrica. Es tracta d’un dels museus de Barcelona més visitats. L’exposició permanent d’aquest, està dotada amb més de 500 instruments de diferents anys, èpoques i cultures. Està situat a L’Auditori de Barcelona.

Direcció: Carrer Lepant, 150.

Metro: Marina, Glòries (L1), Monumental (L2).

Museu Frederic Marès

Un altre museu gratuït durant el primer diumenge de mes (d’11:00 h a 20:00 h) i els diumenges a la tarda (a partir de les 15:00 h). Aquest recinte es troba al costat de la catedral i allà se situa la col·lecció principal d’escultura hispànica que data del segle XII fins al segle XIX. El museu ocupa gran part del Palau Reial Major, que va ser la llar dels Comtes de Barcelona i dels Reis de la Corona Catalana Aragonesa durant l’època medieval.

Direcció: Plaça Sant Iu, 5.

Metro: Línia 4 (Jaume I) / Línia 3 (Liceu).

Cosmo Caixa

Museu gratuït si ets client de CaixaBank. El CosmoCaixa és un museu de ciència en el qual trobem exposicions permanents i temporals. Entre les permanents pot gaudir del Toca, toca!, el bosc inundat o el mur geològic. És ideal per anar amb nens.

Direcció: Carrer d’Isaac Newton, 26.

FGC: Parada Avinguda Tibidabo.

Article relacionat: Quins museus són gratis a Barcelona

Museu d’Arqueologia de Catalunya

Al Museu d’Arqueologia de Catalunya de Barcelona, podrem visitar la seva selecció de peces i documents arqueològics que recorren un període cronològic des de la prehistòria fins a l’Edat Mitjana. Una visita imprescindible per comprendre la història i l’evolució de la nostra civilització.

Direcció: Passeig de Santa Madrona, 39-41 Parc de Montjuïc.

MetroL1 (Espanya) i L3 (Espanya i Poble Sec)

Museu Nacional d’Art de Catalunya

Exterior del Museu Nacional d'Art de Catalunya

Imatge de: tgrauros via VisualHunt

Museu gratis els dissabtes, a partir de les 15 h i els primers diumenges de cada mes. El Museu Nacional d’Art de Catalunya és un dels museus més famosos de la ciutat, situat al Parc de Montjuïc, al costat de plaça Espanya. El Palau Nacional, que es va inaugurar per a l’exposició internacional de l’any de 1929, és on es troba la seu d’aquest bell museu que compta amb peces de tots els tipus d’arts. En aquest museu trobaràs escultures, pintures, art d’objectes, gravats, dibuixos, fotografia, cartells i fins i tot obres de numismàtica. Es nodreix de l’art català des del període romàntic fins a la meitat del segle XX.

Direcció: Palau Nacional, Parc de Montjuïc, s/n.

MetroL1L3L8 (Espanya) i FGC.

*Imatge destacada de: John PX via VisualHunt

Quin d’aquests museus et sembla més interessant?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

2 Comentaris

  • Bona tarda, moltes gràcies per esmentar sl Museu de la Música, però alerta perquè la imatge que heu triat no es correspon amb el nostre…

Deixar un comentari