blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Cuina del món

Menjar a domicili

Pizza a domicili
Escrit per Mercedes

Si menges al lloc de treball, és cap de setmana i vols descansar, o simplement fan un partit o una bona pel·lícula a la tele, i cuinar se’t fa una muntanya, no cal que pateixis! La nostra ciutat és plena d’empreses de menjar a domicili que et prepararan i portaran el que més t’agradi.

Per això, des de ShBarcelona et portem una selecció dels millors llocs on demanar menjar a domicili a Barcelona.

Article relacionat: Anar de picnic a Barcelona

Apps per demanar menjar a domicili

No cal que truquis corrent a la cadena de menjar ràpid més propera, o al xinés de la cantonada. Cada vegada hi ha més restaurants que ofereixen el servei de portar-te la seva cuina a casa, en alguns casos amb preus bastant lògics i d’alta qualitat. 

Repartidor de Deliveroo a un carrer de Barcelona

Imatge via Unsplash

Perquè trobar-los no et resulti farragós, agafa l’ordinador i a Food2U o a Deliverum pots triar quina mena de cuina vols i per quants comensals, i ho rebràs tot seguit. Si prefereixes fer-ho des del teu smartphone o  tauleta, pots fer servir l’aplicació de Just-Eat per a Apple o Android, que et permeten igualment triar i realitzar la comanda a través d’elles, a més d’altres funcions interessants.

També Food2U té aplicacions per a dispositius. Si ets amant del menjar japonès, a Sushibox, la Sushiteria són experts en totes les varietats d’aquest plat tan especial, i apropiat per a un sopar informal amb els amics que vénen sense avisar. Sushi a domicili de bona qualitat.

Article relacionat: Menjar vegà a domicili

Especialitzats a portar-te l’àpat a la feina, a MeaL1Sabores&Colores trobaràs menús a bon preu per no haver de córrer a l’hora de descans del treball. Si per altra banda, la butxaca no és el que et preocupa, pots acudir a empreses de càtering, ja que a Barcelona n’hi ha força, i molt bones.

Repartidor de delivery en transport

Imatge via Unsplash

Cuinaran el que triïs, i t’ho serviran a casa amb tot luxe de detalls. Trobareu les millors a Guiacatering, una web puntera que t’ofereix una guia de les de la ciutat i les de tota la  província.

Si t’agrada cuidar-te, també hi ha oferta d’empreses especialitzades en règims saludables, que a casa o a l’oficina et serviran aquells menús òptims per a la teva salut i per aprimar-te.   

Així, a NoCocinoMás fan cuina casolana amb un alt percentatge de productes ecològics. I a Dietapack i a Deliline es dediquen als règims de baixes calories, tant tradicionals com proteics, i amb assessorament dietètic personalitzat. Amb aquestes referències segur que no passaràs gana.

Conèixes algun altre lloc interessant per a demanar menjar a domicili? Comparteix-lo amb nosaltres als comentaris!

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari