blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esdeveniments

Mobile World Congress 2020

Mòbil sobre un mapa mundial
Escrit per Xavi Maldonado
Actualització a 13/02/2020: L’organització del Mobile World Congress 2020 ha decidit cancel·lar l’esdeveniment a causa de la “preocupació global respecte al brot de coronavirus”. Podreu trobar el comunicat oficial a la seva pàgina web per ampliar aquesta informació.

Malgrat aquest canvi d’última hora, en aquest article de ShBarcelona, us expliquem com estava prevista l’organització d’aquesta fira internacional abans de la seva cancel·lació i quin impacte preveia tenir sobre la ciutat durant els quatre dies de la seva durada.

Article relacionat: Mobile World Congress

Descobreix el més interessant del Mobile World Congress 2020

El Mobile World Congress de Barcelona no deixa de ser un punt de trobada del sector de la telefonia mòbil i digital. Durant els quatre dies que dura el congrés es faran diversos seminaris i presentacions de les últimes innovacions i productes que pretenen deixar amb la boca oberta als visitants.

Empresari amb documents i un telèfon mòbil

Imatge via Pixabay

Aquest esdeveniment és un dels més importants en qüestió de telefonia, Internet i aplicacions mòbils. De fet, el mes de febrer, data en què té lloc, és una data clau per a la indústria. Com a dada curiosa, fins al 2007, aquest congrés era conegut com a 3GSM World Congress, nom que es va canviar per l’actual.

Les principals novetats que es tractaran aquest MWC 2020 abordaran les següents temàtiques:

  • Seguretat i privacitat
  • Intel·ligència artificial
  • Connectivitat 5G
  • Oci i entreteniment
  • La Internet de les coses (IOT)
  • El nostre Planeta
  • Compromís amb el client

Article relacionat: La tecnologia i l’aïllament

Aquest any es preveu que puguin acudir uns 110.000 visitants, donant lloc a més de 14.000 llocs de treball i generant uns 492 milions d’impacte econòmic a Barcelona.

Empresari consultant el seu telèfon mòbil

Imatge via Pixabay

D’aquesta manera, el MWC pretén superar les xifres assolides l’any anterior, gràcies als seus més de 3000 expositors i la presència d’alts càrrecs directius.

El Mobile World Congress irromprà aquest any amb un objectiu molt ambiciós. Tal com assenyalen alguns mitjans, no es tracta d’una simple fira de mòbils sinó que el seu objectiu va més enllà, posant el seu punt de mira en la transformació digital.

Així, la connectivitat estarà basada en la robòtica, la realitat virtual i la intel·ligència artificial, mentre que el 5G es tocarà com un sistema d’implantació progressiva.

Tot això sense deixar de banda el medi ambient, que també s’abordarà a través d’una sèrie de debats sobre com combatre el canvi climàtic des del sector.

El que fa al preu de les entrades al MWC, seran els mateixos que l’any anterior, amb preus que varien des dels 800 € fins als 5.000 €. D’aquesta manera, ens trobarem amb entrades tan dispars com les següents:

  • Exhibition Pass: entrada a la fira i gran part de tours i seminaris a partir de 799 €.
  • Silver Pass: a l’anterior cal sumar el pas a conferències de líders mundials i gal·la de premis (preu a partir de 2.199 €).
  • Gold Pass: s’afegeix l’accés a sales VIP i informació rellevant, així com servei de càtering (a partir de 2.699 €).
  • VIP Platinum Pass: es tracta de l’entrada més costosa, on s’inclou la recepció i el transfer des de l’arribada a l’aeroport, així com els millors seients i un pàrquing VIP (a partir de 4.999 €).
  • Topic Pass (IOT o 5G a partir de 1.699 €).

Has estat en alguna edició anterior del Mobile World Congress a Barcelona? Què més ens pots explicar sobre aquest esdeveniment tecnològic d’importància mundial?

 

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari