blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esdeveniments

La Nit dels Museus de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Els museus són probablement un dels edificis culturals més visitats i de més interès que hi ha al món. Hi trobem museus de tota mena, que ocupen totes les disciplines, per a tots els gustos, alguns amb preu d’entrada, altres gratuïts, alguns són polèmics i altres cèlebres. Els museus són sempre un espai de coneixement, una activitat necessària i culturalment enriquidora. A Barcelona hi ha una gran varietat de museus, molts d’ells són visitats cada any per milers de persones. Hi ha una nit a l’any en què la cultura floreix a la Ciutat Comtal, on podem visitar diversos museus a Barcelona fora dels seus horaris habituals. Deixa’t guiar per ShBarcelona sobre aquest esdeveniment cultural que té lloc el 18 de Maig, la Nit dels Museus a Barcelona.

Article relacionat: Quins museus són gratis a Barcelona

Gaudeix d’una nit especial visitant els museus de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La nit del 18 de maig de 2019 es podran visitar a Barcelona diversos museus fora del seu horari natural. Es tracta de la festa de la cultura, d’apropar als que no solen visitar els museus aquestes exhibicions d’art i història. Per això, les activitats no es limiten a visitar el museu, hi ha molt més. Espectacles, concerts, tallers, o visites guiades, entre altres activitats. És una nit per aprendre, divertir-se i veure els museus amb uns altres ulls. Totes aquestes novetats estan concebudes per a tots els públics, grans i petits poden gaudir d’elles i tots s’enriquiran amb els seus nous coneixements. Aquesta jornada especial està emmarcada dins del Dia Internacional dels Museus i més de 4000 museus europeus obren les seves portes també de nit en aquest dia tan especial. Així que la nit del 18 de maig pots sortir per aquí de discoteques, com regularment, o pots canviar el reggaeton i el gintònic per l’admiració d’un quadre del segle XV o les runes romanes que van poblar Barcino fa segles i, sí, si descobreixes més sobre la seva vida, veuràs que en alguns aspectes eren bastant més moderns del que pensem.

Article relacionat: Diumenges de museus gratis a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Per quart any consecutiu, aquestes jornades sorgeixen per les diverses propostes que han elaborat les Fàbriques de Creació i 11 diferents museus de la ciutat. Tot això ha donat com a fruit la col·lecció i el treball que s’ha dut a terme per crear obres artístiques originals, que aporten una altra visió a l’hora d’entendre i gaudir de les col·leccions i materials dels quals disposa cada museu. Un altre atractiu d’aquesta jornada és que l’entrada als museus és completament gratuïta, cosa que animarà a molta gent a acostar-se als centres que participen en aquesta iniciativa. Sens dubte, és una nova manera de visitar els museus que pot esdevenir un divertit i diferent pla nocturn, després de sopar en algun dels deliciosos restaurants de la capital catalana. Podràs veure tota la informació relacionada amb els museus que s’han incorporat a aquest programa, les activitats que tindran lloc a cada centre i qualsevol altra informació a la seva pàgina web.

Has acudit a alguna de les edicions de La Nit dels Museus a Barcelona? Què t’ha semblat?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari