blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Barcelona amb nens

Empreses de mainaders a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Hi ha vegades que els pares es veuen obligats a deixar els seus fills a càrrec d’una altra persona, i l’únic que volen és que aquesta sigui responsable i que els nens estiguin contents. Fa uns anys, quan et sorgia un imprevist, acabaves tard de treballar o simplement et venia de gust sortir una nit, podies trobar amb facilitat algú de la família o algun amic/ga amb qui deixar els teus fills. Però en general, en l’actualitat tots disposem de menys temps i és més difícil que algú pugui quedar-se amb els nens en cas de necessitat. Sabem el que costa trobar una persona de confiança que t’inspiri tranquil·litat, per això, en ShBarcelona hem recopilat una sèrie d’empreses de cangurs a la Ciutat Comtal per a posar-te les coses més fàcils.

Article relacionat: Restaurants amb xiquipark a Barcelona

Deixa els teus fills en bones mans

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Baby & Home, al carrer Diputació, 188-196, trobaràs un ampli equip de cangurs i mainaderes per cobrir qualsevol necessitat que puguis tenir respecte a la cura dels teus fills. Ofereixen serveis esporàdics per un imprevist, inclús per dies concrets, com ara les vacances escolars, o si necessites una mainadera fixa diversos dies a la setmana. També poden portar o recollir als teus fills de l’escola o anar-los a buscar després de les activitats extraescolars. Tot el seu personal és de confiança i té experiència amb nens. També compten amb personal especialitzat amb títols homologats de puericultura per a casos en els quals pugui ser necessari. Domestic Care, al carrer de Còrsega, 301 – 6a planta, és una empresa que ofereix diferents serveis de cura infantil i suport a les famílies, amb serveis de cangurs, cuidadores i mainaderes. Dediquen un gran esforç en trobar als millors professionals de Barcelona per poder oferir un servei de garanties, i s’adapten a les necessitats i horaris de cada família. Realitzen tot el procés de selecció i garanteixen que el professional elegit complirà tots els requisits necessaris per a l’activitat demandada. Ofereixen total confiança per posar-te més fàcil la decisió de deixar al teu fill a càrrec d’un cangur.

Article relacionat: Tallers d’estiu per a nens

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Nanny Poppins House, ubicada al carrer Arimón, 19, és una empresa de cura infantil amb més de 30 anys d’experiència en seleccionar personal per oferir-te el millor servei. Per garantir la satisfacció dels seus clients tenen en compte diversos factors. Una bona comunicació perquè la cangur conegui els hàbits i costums de cada família és una cosa imprescindible per a una bona relació amb els pares i amb els nens. Aporten informació constant a la família sobre què han fet i com han estat i com s’ho han pasat els nens. Creen un bon ambient perquè els petits estiguin còmodes i feliços i també realitzen un ampli seguiment per assegurar-se que es compleixen totes les condicions establertes. Maid in Barcelona, localitzada al carrer Balmes, 402, és una empresa que ofereix un servei de cura de nens personalitzat segons les necessitats de cada família. Tenen com a principal objectiu aconseguir que els petits de la casa se sentin com si estiguessin amb els pares. Totes les seves mainaderes, cangurs i cuidadores realitzen el treball amb total professionalitat. Cuiden molt la selecció de personal per poder garantir als seus clients que els seus fills estan en les millors mans.

Quin servei de cangurs contractes per als teus fills? Ens els recomanes?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari