blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Barcelona amb nens

Decorar una habitació infantil

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Una de les coses més il·lusionants per a uns futurs pares quan estan a plena “dolça espera” és decorar l’habitació on descansarà el seu anhelat plançó. La majoria d’objectes decoratius i mobles influeixen tranquil·litat i pau, una cosa molt important perquè el descans del petit sigui tranquil i reparador, tan important en els primers anys de vida i, per descomptat, en el somni de qualsevol. Després vénen altres etapes per les quals transiten els nens, més mogudes i en què és interessant desenvolupar la seva creativitat, de manera que les habitacions on juguen poden canviar i els tons pastel donen pas a colors més vius i estimulants. Avui, des de ShBarcelona us portem aquest article on us parlem de com decorar una habitació infantil.

Article relacionat: Els millors barris de Barcelona per viure amb nens

Consells per decorar l’habitació d’un nen

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Com comentàvem anteriorment, durant les primeres etapes del creixement del nadó és important que l’habitació imprimeixi relaxació i pau. Per aconseguir-ho, podem recórrer als colors pastel, si ho desitgem, com ara optar pel color rosa pastel per a les nenes i al blau per als nens. Però si ens volem distanciar dels convencionalismes, podem triar els grocs, verds o malves en tons suaus que quedaran molt bonics a una habitació de nadó. Unes delicades cortines, que deixin passar la llum però que la matisin perquè no resulti molesta, seran un altre encert. Una acollidora butaca on alletar o donar el biberó al petit de manera tranquil·la també hauria de ser imprescindible per la decoració de l’habitació. Llums indirectes, suaus i que no interfereixin en el descans del nen també han de tenir cabuda a l’habitació. Finalment, els bressols ampliables que es converteixen en llit poden ser un gran estalvi de diners per quan el teu fill creixi. A més, un armari per la seva roba, un moble amb canviador incorporat i calaixera, per guardar objectes o la roba, una catifa i un espai per a gatejar serien ideals per a finalitzar la decoració d’aquesta habitació infantil.

Article relacionat: Botigues de decoració assequibles a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Quan els nens creixen, poden necessitar un altre tipus de mobiliari més actualitzat amb la seva edat i les seves necessitats. La còmoda-canviador ja no serà necessària, però un petit escriptori per a realitzar els seus deures pot ser imprescindible. És important que si el nen passa moltes hores a ell, la cadira en la qual se sent sigui còmoda per evitar que tingui dolors d’esquena. Si comparteix habitació amb algun germà, unes lliteres poden ser molt ben rebudes, ja que la majoria de nens troben molt divertits aquest tipus de llit. Com no, això també farà que estalviïs en l’espai per destinar-ho a la zona de jocs o a una zona d’estudi. En aquest moment els nens poden començar a decidir quins colors o objectes els agraden més per a la seva habitació i, probablement, una combinació de colors vius i alegres seran un encert. De tota manera, és important no barrejar més de tres colors forts per no crear un espai que sigui caòtic. Un color neutre de base en tèxtils i cortines, com el blanc, el beix o el gris clar poden ser els millors companys d’altres dos colors forts per harmonitzar l’espai. Mobles d’emmagatzematge faran falta per guardar l’arsenal de joguines que rondaran per l’habitació, tots ells a l’abast dels nens perquè es responsabilitzin de mantenir ordenada la seva habitació després de jugar. Si necessiteu demanar consell sobre interiorisme o si teniu pensat rehabilitar el vostre habitatge, no dubteu en consultar amb el nostre departament d’obres i interiorisme.

Ens dónes més consells per a la decoració d’una habitació infantil?

Generic

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari