blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

Què fer aquest Halloween 2019 a Catalunya?

Carroça temàtica terrorífica
Escrit per Xavi Maldonado

La festa de Halloween és una de les més divertides i terrorífiques de Barcelona. Aquesta festivitat, que s’ha convertit en universal tot i que és originària dels països anglosaxons, té lloc la nit del 31 d’octubre a l’1 de novembre, dia de Tots Sants a Espanya.

Si ja vius a un pis de lloguer a Barcelona, sabràs que hi ha una gran varietat de plans per a celebrar en aquesta festivitat, per això aquí us proposem alguns que poden ser molt interessants. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem de què fer aquest Halloween a Catalunya aquest 2019.

Article relacionat: Halloween i la Castanyada, similituds i diferències

Plans per a Halloween a Catalunya

Passa terror a Horrorland

Gossos disfressats de fantasma per a Halloween

Imatge via Pixabay

Si vols passar por de veritat, passa’t pel parc de terror Horrorland, situat a la localitat de Cercs, a la comarca del Berguedà, província de Barcelona. Es tracta del primer Scream Park del sud d’Europa, i torna a obrir-nos les seves portes aquest Halloween amb 11 atraccions i moltes novetats.

Del 4 d’octubre al 16 de novembre podràs viure algunes de les experiències més terrorífiques i inquietants que podràs sentir dins de diversos escenaris interactius i escape rooms, alguns d’ells extrems, com viure el teu propi enterrament, una experiència aterridora.

PortAventura Park, misteri per a tots els públics

Des del 21 de setembre a PortAventura pots viure la festa de Halloween, una celebració on regnen el misteri i l’emoció. Podràs recórrer els passatges més tenebrosos, descobrir com els personatges de Sésamo Aventura celebren el Halloween més familiar o tastar el menjar més esgarrifós en una deliciosa vetllada.

Les sorpreses estaran assegurades aquest Halloween a PortAventura! Del 21 de setembre al 17 de novembre 2019, podràs veure com el parc es transforma en un ambient tenebrós apte per a tots els públics.

Article relacionat: Candelari de festius 2019

Plans per Halloween 2019 a Barcelona

Un Poble Espanyol terrorífic

De l’1 al 3 de novembre el Poble Espanyol serà el lloc més terrorífic de Barcelona … Arriba Halloween! Nens i adults tindreu l’oportunitat de recórrer els carrers d’aquest interessant punt de la ciutat, especialment decorades amb els ornaments més terrorífics, i podreu gaudir de diverses activitats: un joc de pistes amb proves monstruoses, concursos de disfresses de por, un fantàstic passatge del terror, una marató de contacontes… I moltes sorpreses més!

A més, podreu relaxar-vos i gaudir de les delicioses propostes gastronòmiques que oferiran les diverses food trucks, així com donar una ullada a les paradetes de la plaça, plenes de joguines i contes per als més petits.

Disfresseu-vos de bruixes o bruixots, zombis, dimonis, mòmies, calaveres o dels vostres personatges terrorífics favorits i veniu a la festa més esgarrifosa de l’any en família o amb els amics. Un dia perfecte per passar-vos-ho de por.

La Botiga dels Horrors, teatre per al dia de Halloween

Little Shop of Horrors“, de Howard Ashman i Alan Menken, és una obra inspirada en una pel·lícula de sèrie B de Roger Corman, estrenada a l’offoff de Broadway amb cinc anys ininterromputs a la cartellera de Nova York. La producció està dirigida per Àngel Llàcer Manu Guix. El muntatge és fidel al llibret original, tot i que l’estètica de Skid Row projecta l’argument cap a un futur tipus ‘Blade Runner‘.

Un túnel del terror al mig de Barcelona

Disfressa de terror per a Halloween

Imatge via Pixabay

Per viure una nit d’autèntic terror us heu d’apropar al barri de la Trinitat Vella. La nit del 31 d’octubre de 2019 de 20:00 a 22:00 hores. Podrem entrar al túnel del temps amb el Joc de Trinis.

Un físic ha creat una màquina del temps que pateix una explosió nuclear. Aquest cataclisme provoca que la Història canviï ensenyant la cara més monstruosa de diversos personatges. Al web de la Guia de Barcelona tens tota la informació.

Curts de terror a l’Antic Teatre

Un altre pla que et proposem, aquest cas a Ciutat Vella, és el X Festival de curtmetratges fantàstics i de terror a l’Antic Teatre, o com es coneix a l’esdeveniment The Antic Horror Picture Show. Entre les obres presentades se seleccionarà el Premi del jurat de millor curtmetratge i el Premi del públic.

Quin pla et sembla més interessant per a passar el Halloween 2019?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari