blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Restaurants i tapes

Restaurants al carrer Aribau de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Passejant pel barri de l’Eixample ens topem amb el carrer Aribau, un carrer molt popular gràcies al seu gran nombre de locals i restaurants, ja que és un dels que més oferta gastronòmica té a la ciutat de Barcelona. Afegeix a la teva llista alguns dels millots restaurants del carrer Aribau de Barcelona que et recomanem des de ShBarcelona en aquest article.

Article relacionat: Restaurants temàtics a Barcelona

Restaurants al carrer Aribau

Hamburguesa amb patates

Imatge via Pixabay

La cuina americana no fa tant que s’ha instal·lat a Barcelona, amb locals típics, en els que s’hi pot degustar una hamburguesa sabrosa o acabar amb unes tortitas de postres. I les receptes americanes també han arribat als restaurants del carrer Aribau de Barcelona amb el Big J’s Burger (Carrer Aribau, 18), el primer diner americà a Barcelona. A més està decorat de manera temàtica i et fa sentir especial, com si es tractés d’una pel·lícula americana.

Entre els restaurants del carrer Aribau de Barcelona abunden els de cuina catalana. La Flauta (Carrer Aribau, 23) és bastant popular per la seva cuina casolana i abundant i es converteix en un dels preferits pels grans grups per fer-hi celebracions. La Camarga (Carrer Aribau, 117) també és un nom bastant sonat, tractant-se d’un lloc de converses entre polítics on ofereixen cuina catalana i de temporada. I al restaurant Canela (Aribau, 16) serveixen plats mediterranis i d’especialitat de la ciutat de Balaguer (Lleida) a preus molt competitius. Aquí també s’hi poden fer reserves per a grups.

Menjar a Barcelona és tota una sort, doncs és una ciutat que compra amb locals que serveixen varietats culinàries de tot el món: japonesos, mexicans, italians… i el carrer Aribau es distingeix per albergar restaurants de diverses especialitats. En quant a restaurants del carrer Aribau de Barcelona japonesos és molt recomanable El Jardinet d’Aribau (Carrer Aribau, 174) fusiona cuina japonesa amb altres especialitats, a més de còctels. Està decorat en un immens jardí, amb cascada i tot. I l’Iki Barcelona (Carrer Aribau, 174) ofereix sushi de qualitat i engloba diversos menús degustacions a preus més reduïts.

Article relacionat: Els 5 millors bars de tapes de la Barceloneta.

Plat de tartar a un restaurant de cuina creativa

Imatge via Pixabay

Els platerets i altres degustacions s’han posat de moda i també hi ha restaurants del carrer Aribau de Barcelona que ofereixen aquest tipus de gastronomia més informal. Lexi’s (Carrer Aribau, 38) és un gastrobar de tapes i platets que està obert des de primera hora des matí fins a les 3 de la matinada. Per altra banda, Cinc Sentits (Carrer Aribau, 58) acull una gastronomia d’avantguarda en forma de degustacions i platerets d’alta cuina, elaborats pel jove xef Jordi Artal.

Accés (Carrer Aribau, 55) és un restaurant i lounge bar, que compta amb cuina oberta i d’autor, gràcies a les invencions del xef Fabián Quiles. Molt recomanable per sopar i prendre una copa. I el Bench (Carrer Aribau, 33), restaurant de l’Hotel Axe, s’ha obert al públic i destaca per ser un local de disseny. També ho és la seva cuina que va canviant, amb els millors productes de la gastronomia mediterrània una mica reinventada.

I tu, quin restaurant del carrer Aribau freqüentes?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari