blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Insòlit

Restaurants de Barcelona diferents

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Sortir a sopar amb la teva parella o amb els amics és una excel·lent elecció, i l’oferta a la nostra ciutat és molt àmplia en aquest sentit. Entre tants, però, cada vegada són més els restaurants que aposten per oferir al comensal no només una oferta gastronòmica satisfactòria, sinó que aquest moment d’oci tingui lloc en un ambient atractiu, diferent i sens dubte original. És per aquest motiu que des de ShBarcelona et volem recomanar alguns dels restaurants diferents que hi ha a la ciutat. Atreveix-te a visitar-los!

Article relacionat: Restaurants amb vistes a Barcelona

Taula de Continguts

Els locals

Restaurant Barcelona

Imatge via VisualHunt

Comencem el recorregut a la Crêperie Bretonne (Carrer de Ramon Trias Fargas, 2). L’originalitat és el segell distintiu d’aquesta cadena que s’ha caracteritzat per tenir en cadascun dels seus set locals un autobús. Es tracta de vehicles antics restaurats per albergar en el seu interior la cuina d’aquestes curioses creperies. Aquí, tant el mobiliari com la decoració s’ha confeccionat a partir de materials recuperats d’antiquaris o desballestaments.

Si la teva sèrie favorita era “Lost” o “Perdidos”, pots gaudir recordant-la al Bharma (Carrer de Pere IV, 93). En aquest local barceloní la decoració és un homenatge a la famosa sèrie. Mentre prenem unes tapes en aquest local tant divertit, ens sentirem com al mateix set de rodatge de la sèrie, amb l’avió estavellat inclòs.

Si ets un apassionat/da dels jardins o les terrasses, aquesta recomanació de restaurant diferent a Barcelona t’encantarà. Tota la decoració d’aquest restaurant recrea un jardí. Es tracta del restaurant Il Giardinetto, i porta més de 30 anys enclavat a la zona alta de Barcelona (Carrer La Granada del Penedès, 28). Resulta un escenari molt romàntic per a una vetllada amb cuina mediterrània i bona música de piano acompanyant de fons, sens dubte un dels locals més singulars de tota la Ciutat Comtal.

Un racó autèntic que porta ja quatre generacions oferint tapes delicioses, bons vins i bon humor. Parlem del Quimet & Quimet (Carrer del Poeta Cabanyes, 25). Només dues taules i una barra, suficient perquè aquest antic celler de grandària reduïda ens sorprengui per no conèixer formalismes i estar sempre fins als topalls. Senzillament esplèndid. Ideal per a anar de tapeig.

Pinotxo és tota una institució al bulliciós Mercat de la Boqueria (Carrer la Rambla, 89). Una barra amb una desena de tamborets on “Juanito” cuina els millors productes de cada dia amb uns resultats espectaculars. Cuina de mercat en la seva més pura definició. Sens dubte, l’espera s’ho val.

La teva pròpia guia

Restaurante Diferent Barcelona

Imatge via Bharma

Aquest són tan sols una mostra de l’originalitat de la qual fan gala alguns dels restaurants de la ciutat, i veritablement converteixen una sortida a sopar en un local diferent i que quedarà en la memòria. Poden servir com a començament de la teva particular guia de la Barcelona gastronòmica més especial. Des de ShBarcelona, t’animem a conèixer-los, i a buscar per la ciutat més llocs que aportin a la seva oferta d’oci la distinció de ser alguna cosa diferent.

Ja has visitat algun dels restaurants que et recomanem? Que t’han semblat?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari