blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Les millors calzone de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

La gastronomia italiana té moltes similituds que la uneixen a la nostre pròpia gastronomia. La conca del Mediterrani és l’ eix d’ una de les dietes més valorades pels especialistes i nutricionistes de tot el món, essent considerada com a una de les més saludables del món. A més, les dues comparteixen molts ingredients i n’ utilitzen de semblants, que fan que els plats típics Italians ens resultin tant familiar al nostre paladar. Tot això ha ajudat a consolidar els restaurants italians a la ciutat de Barcelona i al territori espanyol en general. Ens encanta la cuina italiana, però a vegades ens oblidem que, a part de les pizzes, existeixen altres especialitats que ens poden fer gaudir a través dels seus sabors. És el cas de la calzone, molt similar a la pizza, però coberta per la massa. A ShBarcelona et descobrim alguns dels restaurants on podràs gaudir de les millors calzone de Barcelona.

Article relacionat: Els millors restaurants italians de Barcelona

Superpizza

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A Superpizza hi trobaràs les millors pizzes i, per descomptat, les millors calzone, ja que són l’ especialitat de la casa. La calzone té el seu origen a Nàpols, i consisteix en embolcallat amb la massa els ingredients de la pizza, de manera que sembla una cresta gegant en forma de mitja lluna. Si vols gaudir d’ aquest plat hipercalòric i d’ igual forma deliciós, al carrer Olesa, 43, al barri de la Sagrera, però si ho prefereixes també tens la opció de demanar-la a domicili.

Buon Appetito

La calzone requereix, al igual que la pizza, d’ una elaboració mitjançant un bon forn de llenya, a la temperatura adequada per deixar la massa al punt, cruixent i que a la vegada es desfaci a la boca, fent que l’ explosió de sabor dels ingredients et sorprenguin. L’ altre factor imprescindible, òbviament, són els ingredients. Tots de primera qualitat, amb un tomàquet natural i un cremós i exquisit formatge ben fos, d’ aquells que fan fils interminables que et poden fer passar un mal tràngol si estàs en un sopar formal de negocis o amb el teu cap. A Buon Appetito hi trobaràs tot això I molt més. També disposen de servei a domicili, així que si ho prefereixes pots triar que t’ ho enviïn a casa. Si pel contrari vols fer-te una passejada i recollir-la al seu establiment, podràs fer-ho a l’ Avinguda Marquès d’ Argentera, 19. Ah, i una dada molt important que no hem d’ oblidar sobretot en aquestes dates, tenen terrassa.

Article relacionat: 5 llocs per prendre un aperitiu italià a Barcelona

L’ Aldilà

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Potser molts us pregunteu d’ on ve el nom de calzone. Doncs, tot i que hi han diverses variants, sembla que prové d’ una cosa amb molt poc glamur en relació al suculent resultat que ens ocupa. La massa es doblega sobre els ingredients igual que un bolquer d’ un infant. Hi han molts tipus de calzone dependent dels ingredients que la conformin, però l’ original, la calzone napolitana, es prepara a base de salsa de tomàquet, formatge mozzarella, salami picant, ceba i olives negres. Senzill a la vegada que deliciós. Al restaurant l’ Aldilà podràs provar aquest i molts tipus més de calzone. El restaurant es troba al carrer La Llacuna 106-108, en el barri del Poblesec. No hi dubtis més i vine a provar aquest fantàstic plat de la cuina italiana.

Has provat ja les calzone? Recomana’ns el teu restaurant de calzone favorit!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari