blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Els millors restaurants de pasta

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Elia

La cuina italiana és internacionalment coneguda i no hi ha ciutat del món que no tingui uns quants bons restaurants en els quals trobar deliciosos plats de pasta i pizzes fetes en forn de llenya a l’estil tradicional. I Barcelona no és menys. Si estàs passant una temporada a la Ciutat Comtal ja sigui per treball, per estudis, per vacances o pel motiu que sigui, segur que en algun moment et ve de gust menjar pasta italiana, per això, des de ShBarcelona, com és habitual, volem posar-t’ho fàcil perquè trobis els millors restaurants de pasta de Barcelona  amb un sol clic. Aquest article és solament una primera part de la llista, hi ha moltíssims bons llocs on menjar pasta!

Article relacionat: Els millors restaurants italians de Barcelona

Menjar italià a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La Bella Napoli és un autèntic racó italià a Barcelona. Aquesta trattoria les millors pizzes de la ciutat fetes en forn de llenya, però també excel·lents plats de pasta, risottos i uns altres entrants. Tot això en un ambient familiar i amb un tracte proper. Els trobaràs al carrer Margarit, 14. El barri de Poble Sec està gastronòmicament de moda i ningú no ho dubta, Xemei és la prova d’això. Stefano i Max són els amos d’aquest original i petit restaurant que compta amb clients de la talla de Sean Penn o Patti Smith. Tot a la seva carta està fet amb els millors productes i això tan simple és el secret del seu èxit, així que no ho dubtis i visita’l al Passeig de l’Exposició 85. Un altre dels millors restaurants de pasta de Barcelona és Il Giardinetto, situat al barri de Gràcia i on es barreja la cuina catalana i la italiana. El resultat són exquisits plats mediterranis que inclouen pasta fresca amb salses casolanes al carrer de La Granada del Penedès, 28. També, si vols menjar un excel·lent plat de pasta preparat a la forma tradicional italiana, en un ambient cinematogràfic, el restaurant Il Greco és el teu lloc. Un secret: deixa’t guiar pels suggeriments del xef si vols encertar. El trobaràs al carrer Santa Teresa, 10.

Article relacionat: 5 llocs per a prendre un aperitiu italià a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Gravin és un restaurant de cuina autèntica italiana a ple barri del Born de Barcelona. Prova la pasta amb cloïsses, els espaguetis frescos o els famosos ñoquis de Gravin, no et decebran! El xef Giovanni Pepe et farà veure que el menjar italià no és solament pizza. El trobaràs al carrer Riera Palau 3. Si busques un lloc on menjar pasta casolana autèntica i estàs en el Born, Le Cucine Mandarosso és una opció fantàstica. Sens dubte, no pots anar-te’n sense provar també les seves postres casolanes o les melmelades, deliciós! Al carrer Verdaguer i Callís, 4. Per acabar, un altre dels millors restaurants de pasta de Barcelona és Massimo. Amb ingredients arribats directament des d’Itàlia s’elaboren els plats d’aquest restaurant italià amb dues terrasses i un ambient provençal i elegant que t’encantarà. Descobreix-lo a la Via Augusta 217.

Ens recomanes cap altre restaurant italià a Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari