blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esdeveniments

Saló Eròtic de Barcelona 2019

Model posant amb llenceria eròtica
Escrit per Xavi Maldonado

L’erotisme i la sexualitat sempre han estat un important reclam a qualsevol cultura i la nostra no és una excepció. Davant de tant d’interès, no és estrany que es creïn fires especialitzades en aquest tipus de temàtica, que congreguen un gran nombre de públic incondicional any rere any.

Aquest és el cas del Saló Eròtic de Barcelona, que cada any s’omple d’innovadors, curiosos i amants del gènere, que busquen les millors novetats, els espectacles més picants i interactuar amb algunes estrelles i especialistes del sector eròtic.

Si vius o estàs de lloguer temporal a Barcelona, no te’l pots perdre, i des de ShBarcelona us expliquem més sobre el Saló Eròtic de Barcelona 2019.

Article relacionat: Un museu picant

Descobreix tot l’atractiu del Saló Eròtic de Barcelona

Fotografia eròtica de dues dones al llit

Imatge via Pixabay

El Saló Eròtic de Barcelona s’ha convertit en una de les icones mundials relacionades amb la indústria de l’erotisme i la pornografia. El SEB (per les seves sigles), proposa activitats de tota mena perquè puguis escollir les que més s’adaptin a les teves inquietuds, gustos i necessitats.

El SEB està evolucionant i aquest canvi va començar a gestar-se la passada edició. En aquesta nova edició podrem gaudir de multitud d’activitats i dels espectacles més reivindicatius i reflexius, on es renoven els continguts i els espectacles amb una programació més feminista, inclusiva, educativa, oberta i entretinguda.

La finalitat del Saló Eròtic d’aquest any és divulgar i educar en qüestió de sexe, un fet molt necessari i una mica més allunyat del tractament habitual d’aquest tipus de temàtiques.

El SEB vol oferir una perspectiva global de la sexualitat i representar la societat del futur. El Saló Eròtic de Barcelona 2019 se celebrarà del 3 al 6 d’octubre al Pavelló Olímpic Vall d’Hebron.

L’organització del Saló, aquest any sota la direcció creativa i de continguts de Carles Valdés al costat de Juli Simón, vol remarcar la revolució dels seus continguts i la seva programació.

El model iniciat marcat el 2018 que advoca per un Saló més feminista, inclusiu i obert arriba al seu cim momentàniament en l’edició de 2019. El lema d’aquest any: «Hem de parlar» comptarà amb una temàtica marcada per una reflexió sobre el futur i la llibertat.

Article relacionat: On comprar articles eròtics a Barcelona

Fotografía artístic-eròtica

Imatge via Pixabay

Una altra novetat són les experiències artístiques, com un túnel d’art immersiu, quatre sessions de micro teatre i una zona d’experimentació sensorial ASMR.

Continuen espectacles com a senyal d’identitat del Saló, com són els espectacles en viu, amb una direcció artística coordinada pel mateix Saló i comissariada per la Sílvia Rubí.

A més, s’introduiran espectacles de slow sex, apostant per un sexe més conscient, íntim i reflexiu, i es barrejaran amb altres disciplines com els contes eròtics, la màgia, l’acrobàcia, el pole dance o el BodyPaint.

Informació d’interès

Pots comprar les entrades del Saló Eròtic de Barcelona 2019 en línia o també a taquilla. Els preus són els següents:

  • Entrada diària: 25 euros (no es permet la reentrada).
  • Abonament 4 dies: 80 euros.
  • Entrada amb descompte: 20 euros.

Descompte per a estudiants (només dijous dia 3), jubilats, discapacitat majors del 33% i aturats. Per obtenir el descompte s’han d’acreditar els requisits amb els carnets i la documentació corresponent i vigent.

Horaris

  • Dijous 03/10 i Divendres 04/10 de 16 h a 01 h.
  • Dissabte 05/10 de 12 h a 01 h.
  • Domingo 06/10 de 12 h a 22 h.

Ja has visitat el Saló Eròtic de Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari