blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Descobreix Xococake Barcelona

Sortit de bombons de xocolata
Escrit per Mercedes

Barcelona compta amb una gran tradició xocolatera. S’hi troben per centenars les xocolateries, granges i pastisseries on la xocolata és el protagonista indiscutible. La ciutat sembla no cansar-se mai del sabor amarg del cacau.

Per això, si ja gaudeixes d’un allotjament turístic a Barcelona, veuràs que són molts els establiments dedicats a aquest deliciós aliment. Des d’aquest article de ShBarcelona us volem parlar sobre un d’aquests establiments destacats, la pastisseria Xococake de Barcelona, un temple de la xocolata a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Menjar xurros amb xocolata a Barcelona

El nou establiment Xococake a Barcelona

Mostrador d'una pastisseria amb una gran diversitat de dolços

Imatge via Pixabay

El passat mes d’abril va obrir les seves portes un nou local del mestre pastisser Albert Badia Roca, premi al millor croissant d’Espanya.

Des del camp basi de les pastisseries que porten el seu nom a Sants i Sant Gervasi, va néixer Xococake, un nou temple per xocoadictes, perquè el principal motiu d’aquesta tenda és la xocolata, en totes les seves versions, bé com a ingredient principal o com a secundari de tots els seus productes.

Safates de bombons, mini pastissos de xocolata, galledes amb grapats de piruletes de xocolata blanca i negre, mini-cakes amb llavors de xocolata, altres dolços… tot això acompanyat de cava i un assortit d’altres tipus de begudes, aquests són alguns dels suggeriments de les postres que es venen en aquesta botiga-cafeteria.

El local és deliciosament característic, decorat amb parets de maó vist i columnes amb volutes d’estil grec, que contrasten amb moderns mòduls de colors que funcionen com a prestatges per exposar els seus productes.

Els taulells són llarguíssims i les prestatgeries una veritable exposició d’artesania xocolatera moderna.

Article relacionat: Cafès per llegir a Barcelona

Detall d'un troç de xocolata

Imatge via Pixabay

Si passem al fons, hi ha una zona de sofàs realment acollidora, per poder gaudir sense presses d’uns bombon ets o uns pastissos. La funció d’aquest espai va més enllà, perquè aquest pastisser-xocolater no es conforma solament a vendre xocolata, vol que Xococake sigui també un espai de divulgació.

Per tant, l’espai servirà per oferir tastos de xocolata, i tallers i demostracions d’elaboracions, obertes a cuiners amateur. Situat en ple cor de Gràcia, té garantida una gran afluència de públic que segur acudirà atreta per la vistositat dels seus dolços reclams.

Obren cada dia de 9 a 24 hores, la qual cosa ens dóna una idea de la interessant oferta, des del desdejuni al sopar, passant per l’hora de l’aperitiu o el berenar. Imprescindibles els seus bombons de Gin Tònic o els de Vermut.

Ja has visitat Xococake? Què t’ha semblat?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari