blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Vestits de núvia a Barcelona  

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Casar-se és un dels esdeveniments més importants que podem viure quan estem enamorats. És un moment preciós i romàntic, però aquest esdeveniment requereix molts preparatius i estar pendent de milers de detalls perquè tot surti perfecte. Des de l’elecció del banquet i el menú, de com seure als convidats, de proporcionar transport a aquests en cas de celebrar-se en un lloc poc comunicat , etc. Això sense comptar amb el vestit del nuvi, de les dames d’honor i, per descomptat, el més especial, el vestit de núvia. Per això, des de ShBarcelona, us volem parlar d’on podeu trobar els millors vestits de núvia de la capital catalana per ajudar-vos en els preparatius d’un dels dies més importants de la vostra vida.

Article relacionat: Celebrar un casament civil

Tria el teu vestit de núvia ideal

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Triar el vestit de núvia és una de les tasques que hem de fer per organitzar el nostre casament que més temps ens ocupen. Hi ha una infinitat de models per escollir, però és difícil que aquest tipus de vestits quedin com un guant, així que s’han d’adaptar al cos de cada dona. També podem escollir un vestit des de zero, crear el disseny mà a mà amb el dissenyador, perquè sigui absolutament únic i s’adapti exactament a la nostra figura, destacant les nostres virtuts i dissimulant els nostres defectes. Sens dubte és la situació ideal, però això requereix molt temps i, com és d’esperar, el preu és molt més elevat. Cada vegada és més comú que els vestits de núvia incloguin novetats interessants relacionades amb els colors del vestit o amb el tipus de peces. Tot i que l’habitual és escollir un vestit blanc llarg, moltes dones prefereixen desmarcar-se del tòpic amb colors més cridaners, com el vermell, el groc o el blau, amb vestits curts o amb vestits de pantaló i americana. L’important és sentir-nos bé amb el que hàgim triat i gaudir del nostre dia.

Article relacionat: Vestits de núvia low cost

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A Barcelona trobaràs un gran nombre de botigues on pots trobar vestits de núvia. També pots intentar buscar coses molt econòmiques a través la xarxa, en botigues com Asos pots trobar vestits molt afavoridors a preus súper econòmics, amb el risc que comporta que no et quedin bé, però amb la facilitat de tornar-los sense problema si necessites una altra talla. T’imagines tenir un vestit de núvia per menys de 100 euros? Doncs és possible en aquesta botiga en línia. Si ets més tradicional i prefereixes trobar un vestit més clàssic o confeccionat a mida, pots consultar a Eugenia Santiago, una botiga de vestits de núvia situada a la Rambla de Catalunya, 85. Una altra alternativa és passar-te per Wedding Land, una botiga especialitzada en vestits de núvia que, al seu torn, disposa de botiga online. Estan a la Gran Via de les Corts Catalanes, 579. Finalment, us proposem la boutique de vestits de núvia L’Avetis, un local que crearà el vestit dels teus somnis perquè el dia del teu casament sigui absolutament meravellós. Si el que busques és tenir un vestit completament únic i perfecte per a les teves proporcions, no ho dubtis, pensa a L’Avetis. Es troba al carrer Santa Àgata, 28.

Ens pots recomanar altres botigues on comprar vestits de núvia a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari