blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els barris de Barcelona

VÍDEO: Passejant pel districte de les corts

Jardins del Palau Reial de Pedralbes
Escrit per Mariona

El nom d’aquest barri de Barcelona ve de l’antic municipi de Les Corts de Sarrià, independitzat de Sarrià al 1836, quan ambdós barris van ser annexats a la ciutat de Barcelona. És el districte més petit de la Ciutat Comtal i el menys poblat, tradicionalment residencial, habitat per famílies o per estudiants que s’han de desplaçar a Zona Universitària.

Si vas a passar una temporada a Barcelona, ja sigui per vacances, per feina o per estudis, i necessites allotjar-te en aquesta zona, hi ha vàries opcions de pisos en lloguer a les Corts que et poden semblar interessants. Per més informació, pots consultar la nostra de ShBarcelona.

Article relacionat: Els millors barris de Barcelona per viure

Descobreix Les Corts i què visitar

El camp nou

Vista del Camp Nou des d'una de les grades altes

Imatge de: macoto_ via VisualHunt

És el famós estadi del F.C. Barcelona i cada any el visiten milions d’aficionats i turistes que l’admiren i volen gaudir del bon futbol.

A part d’anar a veure els partits, també es pot visitar el Museu del Barça en el que s’hi troben els trofeus, samarretes, fotografies i tot tipus d’ítems que hagin tingut relació amb aquest equip i amb la seva història. A l’acabar el recorregut pots comprar-te una samarreta del teu jugador preferit a la botiga del Barça.

Jardins de la maternitat

Aquest parc immens passa per l’interior del recinte de la Maternitat (un centre mèdic on atenen a dones embarassades), i consta de varis espais verds on pots estirar-te a descansar, vàries pistes on fer esport i zones de bancs per seure.

En aquests jardins s’ajunten molts estudiants de l’institut que hi ha al costat (IES Les Corts), com també famílies que viuen a la zona o esportistes que corren en els seus camins.

Pista de patinatge sobre gel del mini estadi

Aquesta pista de gel obre a principis de setembre, així que si la teva estada a Barcelona és per aquestes dates, no dubtis en acudir a les seves instal·lacions a passar-hi una bona estona. Després d’unes quantes voltes a la pista segur que ets capaç de patinar sobre gel sense caure i fins i tot fer alguna pirueta.

Article relacionat: Descobreix el districte de Ciutat Vella

Festa major de Les Corts

Espectacle de foc a les Festes de Les Corts

Imatge de: Quim Perelló via VisualHunt

Aquestes festes populars han estat aquest any 2016 del 30 de setembre al 9 d’octubre. Inclouen activitats de tot tipus: concerts de música, ball, concursos, jocs, esports, cultura, etc.

Si vols saber més sobre la Festa Major pots visitar el seu buscador d’activitats i indicar la data i tipus d’entreteniment que vols trobar (també serveix per la resta de l’any).

Jardins del palau de Pedralbes

A aquests jardins, situats a la zona més alta del barri, per sobre de l’Avinguda Diagonal, s’hi accedeix a través d’una espectacular porta de ferro forjat que dóna una idea de l’elegància que podràs trobar dins: escultures, estancs, gespa, flors de llorer i de taronger, i fins i tot una petita cascada.

Tot al voltant del Palau Reial, residència de la Família Reial Española entre 1919 i 1931, el qual té el seu origen en una antiga masia del segle XVII i que has de visitar sense cap mena de dubte.

*Imatge destacada de: meenaghd via VisualHunt

Què t’ha semblat aquest recorregut pel districte de Les Corts?

Sobre l'autor

Mariona

Mariona és una jove redactora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari