Categories: Descobrir

Descobreix Xococake Barcelona

Barcelona compta amb una gran tradició xocolatera. S’hi troben per centenars les xocolateries, granges i pastisseries on la xocolata és el protagonista indiscutible. La ciutat sembla no cansar-se mai del sabor amarg del cacau.

Per això, si ja gaudeixes d’un allotjament turístic a Barcelona, veuràs que són molts els establiments dedicats a aquest deliciós aliment. Des d’aquest article de ShBarcelona us volem parlar sobre un d’aquests establiments destacats, la pastisseria Xococake de Barcelona, un temple de la xocolata a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Menjar xurros amb xocolata a Barcelona

El nou establiment Xococake a Barcelona

Imatge via Pixabay

El passat mes d’abril va obrir les seves portes un nou local del mestre pastisser Albert Badia Roca, premi al millor croissant d’Espanya.

Des del camp basi de les pastisseries que porten el seu nom a Sants i Sant Gervasi, va néixer Xococake, un nou temple per xocoadictes, perquè el principal motiu d’aquesta tenda és la xocolata, en totes les seves versions, bé com a ingredient principal o com a secundari de tots els seus productes.

Safates de bombons, mini pastissos de xocolata, galledes amb grapats de piruletes de xocolata blanca i negre, mini-cakes amb llavors de xocolata, altres dolços… tot això acompanyat de cava i un assortit d’altres tipus de begudes, aquests són alguns dels suggeriments de les postres que es venen en aquesta botiga-cafeteria.

El local és deliciosament característic, decorat amb parets de maó vist i columnes amb volutes d’estil grec, que contrasten amb moderns mòduls de colors que funcionen com a prestatges per exposar els seus productes.

Els taulells són llarguíssims i les prestatgeries una veritable exposició d’artesania xocolatera moderna.

Article relacionat: Cafès per llegir a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si passem al fons, hi ha una zona de sofàs realment acollidora, per poder gaudir sense presses d’uns bombon ets o uns pastissos. La funció d’aquest espai va més enllà, perquè aquest pastisser-xocolater no es conforma solament a vendre xocolata, vol que Xococake sigui també un espai de divulgació.

Per tant, l’espai servirà per oferir tastos de xocolata, i tallers i demostracions d’elaboracions, obertes a cuiners amateur. Situat en ple cor de Gràcia, té garantida una gran afluència de públic que segur acudirà atreta per la vistositat dels seus dolços reclams.

Obren cada dia de 9 a 24 hores, la qual cosa ens dóna una idea de la interessant oferta, des del desdejuni al sopar, passant per l’hora de l’aperitiu o el berenar. Imprescindibles els seus bombons de Gin Tònic o els de Vermut.

Ja has visitat Xococake? Què t’ha semblat?

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Recent Posts

Què és la certificació Biosphere?

Indubtablement, la importància de la sostenibilitat s'ha tornat fonamental en tots els àmbits, i un…

4 dies ago

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

2 setmanes ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

3 setmanes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

1 mes ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago

La plaça Espanya de Barcelona, un passeig recomanable

La Plaça Espanya de Barcelona és un dels llocs més emblemàtics de la ciutat. Amb…

2 mesos ago