blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Cuina espanyola i catalana

Menjar xurros amb xocolata a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Carla

Amb el fred arriben les delícies més llamineres a la Ciutat Comtal. Melindros, xurros i una bona tassa de xocolata desfeta faran els teus esmorzars o berenars més satisfactoris. Si vols descobrir les granges de sempre, d’aquelles on l’aroma a dolç  que t’envaeix et fa perdre el cap, no deixis de llegir les següents línies. A ShBarcelona ens encanten els moments dolços, per això et portem les millors granges, xurreries, xocolateries o bars on poder menjar xurros amb xocolata a Barcelona.

Article relacionat: On menjar xurros amb xocolata a Barcelona

La xocolata amb xurros de sempre

Pisos de lloguer a Barcelona

Foto vía Pixabay

Qualsevol època del any es bona per prendre xurros amb xocolata i a Barcelona és tot un plaer, ja que hi tens un gran ventall de possibilitats amb granges, xurreries i xocolateries de sempre que volen satisfer els teus dolços desitjos. Aquí trobaràs un tastet dels millors punts on menjar xurros amb xocolata a la capital catalana. No podràs quedar-te només amb un!

Si vols tastar uns bons xurros amb xocolata, La Pallaresa es parada obligatòria. Situada al vell mig del Barri Gòtic, aquesta granja s’ha convertit en una de les xurreries de Barcelona més emblemàtiques, pel seu saber fer i els seus productes únics. Es un secret a veus: els millors xurros amb xocolata els trobaràs a La Pallaresa. Viatja en el temps pels aromes i els sabors de sempre, Viader t’ho posa fàcil. Des de 1870 aquesta granja continua al peu del canó per satisfer els paladars més llaminers. Entre les seves especialitats no et pots perdre els productes elaborats a diari al seu propi obrador com els melindros, el pastís de formtage o el flam de mató. I no ens podem oblidar de la seva exquisida xocolata. Si busques tradició i gaudir dels xurros amb xocolata de sempre, visita Viader al carrer Xuclà, 6. Impossible no repetir. El clàssic dels clàssics es diu Dulcinea i t’espera al cor de Barcelona. Aquest local conserva la tradició d’anys i anys al capdavant de les granges xocolateres, concretament des de 1941. Tota oportunitat es bona per deixar-te endur pels seus xurros amb xocolata amb el sabor de sempre, els melindros, el suís o la seva varietat de pastes i tes que faran dels teus esmorzars i berenars un moment únic. Deixa’t seduir per La Nena, una de les millors xocolateries de Barcelona. La Nena et vol fer gaudir del plaer de tastar una bona tassa de xocolata desfeta durant l’esmorzar o el berenar. Si vols viure un instant dolç únic, visita aquest establiment al carrer Ramón i Cajal.

Article relacionat: Xococake! Mmm…

Xurreries a Barcelona

c

Foto vía Pixabay

Si vols satisfer la teva necessitat de gaudir d’uns bons xurros amb xocolata és imprescindible que coneguis les millors xurreries de Barcelona. Les clàssiques, les de sempre, t’esperen per delectar els teus sentits amb tradició i historia xocolatera. Atent a les següents recomanacions, impossible perdre-se’ls.

Al carrer Princesa trobaràs un racó on gaudir dels autèntics xurros amb xocolata. Es tracta de la Xurreria Granja Ruz, una parada en el camí que et delectarà amb els dolços de sempre. Simplicitat, familiaritat, tradició i molt sabor fan de Ruz una de les millors xurreries de Barcelona. Recarregar forces aquí serà una experiència única. Passar una bona estona, en la millor companyia mentre desconnectes i gaudeixes dels deliciosos xurros amb xocolata de tota la vida és la oferta que presenta La Xurreria Sant Andreu. Estem segurs de que les seves delícies t’alegraran el dia, per això s’ha convertit en una de les millors xurreries de Barcelona. Prepara’t per gaudir dels esmorzars i berenars de sempre al barri de Sant Andreu. Si busques xurreries a Barcelona, la Xurreria Laietana no et deixarà indiferent. Famós pels seus xurros amb xocolata, aquest local et convida a fer una parada ràpida al teu camí i gaudir de la tradició, l’aroma i tot el sabor de la xocolata i els xurros de Laietana. Mestres xurrers des de fa més de 50 anys al cor de l’Eixample barcelonesa, la Xurreria San Roman és una de les xurreries de Barcelona que marca la diferencia pel seu saber fer. Si vols apreciar les veritables virtuts d’uns bons xurros amb xocolata, t’animem a visitar-la. Alegrat la vida i l’estomac amb les propostes llamineres de sempre.

Ens recomanes algún altre lloc per menjar xurros amb xocolata a Barcelona?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari