blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Plans per a després de l’estiu a Barcelona

Parella gaudint de la tardor
Escrit per Xavi Maldonado

Tot i que ja estem a principis de tardor, la veritat és que el temps a Barcelona encara ens permet fer activitats estiuenques a la Ciutat Comtal. Les platges segueixen plenes, sobretot els caps de setmana, les terrasses abarrotades i les activitats a l’aire lliure s’omplen de participants.

Si ja disposes d’un pis de lloguer a Barcelona, ja sabràs que la tardor és una estació preciosa i, pel que sembla, segons ens indiquen des dels serveis meteorològics, cada vegada més es convertirà en una barreja d’estiu i tardor. Per aquest motiu, avui, en aquest article de ShBarcelona us volem parlar d’alguns plans que podeu fer a principis de la tardor per acomiadar l’estiu a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Plans per a després de les vacances

Acomiada’t de l’estiu amb aquests magnífics plans

Candlelight Santa María del Pi

Concert a l'aire lliure d'una orquestra

Imatge via Pixabay

Viu una experiència única sota la llum de les espelmes durant un exclusiu concert a càrrec del Quartet València. Aquesta formació posa sobre l’escenari d’una localització espectacular la selecció d’una de les obres de música clàssica més conegudes del món al costat d’altres peces del mateix autor, de Mozart i del geni Bach, entre d’altres.

Sentiràs que estàs vivint un moment màgic! Aquest esdeveniment té lloc el 7 de setembre i el 19 d’octubre a les 21.30, i té una durada de 75 minuts.

Oktoberfest 2019

Arriba la vuitena edició de l’Oktoberfest de Barcelona, del 3 al 13 d’octubre a la plaça de l’Univers de Fira de Barcelona, al districte de Sants-Montjuïc.

La fira de la cervesa per excel·lència que segueix les tradicions bavareses i on podreu tastar cerveses especials, com la Paulaner elaborada especialment per a l’Oktoberfest original de Munic, i plats típics alemanys com les salsitxes, els bretzels, l’amanida de patata o el braó de porc.

Sopar amb estrelles

El Sopar amb Estrelles de l’Observatori Fabra et permet gaudir d’una experiència gastronòmica única que combina la divulgació científica, i l’observació astronòmica amb un deliciós sopar, servit a un dels miradors més privilegiats de Barcelona.

La vetllada comença amb el sopar, amb unes precioses vistes de Barcelona com a teló de fons. A continuació s’ofereix una conferència de divulgació científica, una visita al museu i, com a colofó final, podràs observar les constel·lacions llunyanes, estrelles i gran part del sistema solar a través d’un telescopi del 1904 (un dels més grans i antics d’Europa que segueix en funcionament).

Article relacionat: Què veure i què fer a Barcelona

Free Friday Night al Museu Egipci

Mercat de roba de segona mà

Imatge via Pixabay

El Museu Egipci de Barcelona repeteix per segon any el seu ‘Free Friday Night‘, una nit de portes obertes a les seves instal·lacions entre les 19 h i les 24 h. Els visitants podran contemplar tant a la col·lecció permanent formada per més de 1.200 peces com l’exposició ‘Tutankhamon, història d’un descobriment’.

Durant la jornada, el museu també ha programat diverses activitats, així com tallers de jeroglífics i de momificació. Tindrà lloc el dia 4 d’octubre.

On the Garage

Es tracta d’un festival de roba i productes de segona mà. En aquest divertit i interessant festival, podràs trobar roba vintage, obres de col·leccionisme, així com rareses i productes d’artesania no professional, en més de 100 expositors. L’entrada és gratuïta i l’horari és de 11:00 a 19:00. Les properes edicions seran el 29 de septembre i el 6 d’octubre.

Ens recomanes altres plans per a quan s’acaba l’estiu a la Ciutat Comtal?

 

 

 

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari