blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

Sopars amb estrelles a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

A Barcelona es pot gaudir d’un munt d’activitats gastronòmiques, doncs disposa d’una gran varietat de restaurants, cadascún amb el seu toc personal i ideal per a cada ocasió. Fins i tot, es pot sopar en un observatori astronòmic. Si ets un amant de l’astronomía, descobreix amb ShBarcelona l’activitat que et porta Sternalia a l’Observatori Fabra, sopars amb estrelles per a gaudir d’una nit màgica a la Ciutat Comtal.

Sopars amb estrelles

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Rodrigo Encinas via VisualHunt

Quan parlem de menjar i d’estrelles, tot alhora, ens venen al cap les estrelles Michelin. Però no són les úniques que tenen cabuda a un gran sopar. Un any més, a Barcelona es barregen les estrelles celestials i la restauració a l’Observatori Fabra. Aquest lloc és un dels miradors més privilegiats dels que hi ha a la nostra ciutat, situat en un dels contraforts de la muntanya del Tibidabo, encarat al sud i a 415 metres sobre el nivell del mar. A les nits d’estiu s’hi ajunten l’observació d’estels i la divulgació científica, amb exquisits sopars a l’aire lliure. L’activitat s’anomena Sopars amb Estrelles, i està organitzada per Sternalia Productions. El programa complet consisteix en un sopar, una conferència de divulgació, una visita al museu i entrada a la sala de la gran cúpula, on es poden observar constel·lacions llunyanes, estels i gran part del Sistema Solar amb un dels telescopis més grans i antics d’Europa encara en funcionament. Havent sopat es fan observacions directes des del telescopi. A més, l’entitat compartirà fotogràficament les seves observacions científiques, com l’Asteroide Barcelona.

Com que la nuvolositat pot arribar a impedir la correcta observació dos o tres dies al mes, enguany, per tal de millorar l’experiència, a través d’unes pantalles situades a la cúpula del telescopi es projectaran les imatges dels cossos celestes tal com les haguéssim vist al seu través, i acompanyades d’una explicació complementària. Els menús són creació de Miguel Guimerà, xef del Paradís Gourmet. Inspirats pels cossos celestes, els noms dels plats ens recorden el motiu de l’esdeveniment, com “Els colors de l’Univers” o “Constel·lació de peixos”.

Article relacionat: Un dia romàntic a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Cien de Cine via VisualHunt

Aquesta activitat se celebra totes les nits, fins a l’11 d’octubre inclòs (excepte els diumenges i els dilluns). Els menús són variats, des del més habitual, Observatori, a Infantil, Vegetarià i Gourmet. Per a les visites guiades es pot escollir l’idioma de la guia entre castellà, català o anglès. De conferències n’hi ha en castellà i en català. A l’Observatori hi ha una temperatura que pot arribar a ser fins a 6 graus inferior a la del centre de Barcelona, així que no t’oblidis de portar l’abric. Si vols passar una vetllada diferent, des de ShBarcelona t’animem a gaudir d’aquesta estelada barreja de cultura i bon sopar.

Ja has gaudit d’aquesta activitat gastronòmica sota les estrelles a Barcelona? Que t’ha semblat?

 

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari