blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

Què veure i què fer a Barcelona

Imatge de l'Arc de Triomf de Barcleona
Escrit per Xavi Maldonado

Barcelona és una ciutat magnífica per realitzar una gran multitud d’activitats molt interessants per al turista. El fantàstic clima que ens acompanya gairebé tot l’any permet que els visitants puguin gaudir d’una de les ciutats més populars d’Europa, que ofereix una excel·lent oferta gastronòmica, cultural i d’oci. Barcelona no és una ciutat qualsevol.

La ciutat presumeix de tenir monuments excepcionals i únics al món, compta amb una dilatada i rica història i en els últims anys ha apostat per la modernitat i el disseny com a senyal d’identitat. Si has vingut a Barcelona de lloguer turístic, en aquest article de ShBarcelona us parlarem de què fer i què veure a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Què fer gratis a Barcelona

Gaudeix de tot el que Barcelona et pot oferir

Un dels edificis més populars del Barri Gòtic de Barcelona

Imatge via Pixabay

Barcelona és una ciutat que disposa de moltes virtuts. En primer lloc pel seu meravellós clima mediterrani, que ens permet gaudir de temperatures suaus la major part de l’any i d’estius calorosos. Els llargs quilòmetres de platja són un altre dels grans al·licients de la Ciutat Comtal, plens de tots els serveis necessaris per gaudir d’una jornada de costa. L’oferta gastronòmica barcelonina és àmplia i variada. Restaurants de totes les nacionalitats, excel·lent cuina tradicional catalana, alta gastronomia amb restaurants de prestigi internacional i noves propostes fresques i divertides, per a tots els gustos; vegetarians, vegans, sense gluten, ecològics, etc. Els monuments que podem trobar a la ciutat són únics i emblemàtics; la Sagrada Família, la Casa Milà, la Casa Batlló, el Parc Güell, on l’arquitecte Antoni Gaudí va deixar a la capital catalana les seves millors obres i va marcar per a la posteritat a Barcelona com la ciutat del Modernisme.

A més d’això, Ciutat Vella, el nucli antic de la Ciutat Comtal, conté multitud de tresors que mereixen ser descoberts pels turistes. La Catedral, el mercat de la Boqueria, la Rambla, el Passeig Marítim, la basílica de Santa Maria del Mar … I què dir del Passeig de Gràcia, de l’Avinguda Diagonal o de la Rambla Catalunya, amb les seves zones de compres en què podràs trobar tota mena de botigues, algunes de molt exclusives. L’oferta hotelera i d’allotjament és tant extensa com heterogènia, amb hotels de luxe, hostals per a joves o lloguers turístics d’excel·lent qualitat.

Article relacionat: Activitats per a fer aquest estiu a Barcelona

Passejant per la ciutat de Barcelona

Imatge via Pixabay

La varietat de coses per veure a la capital catalana pot resultar aclaparadora, però et proposem alguns plans que poden ser molt interessants. Si t’agrada el mar, a Barcelona pots fer una passejada en vaixell amb Las  Golondrinas, una empresa de boat tours que opera a la ciutat des de 1888. Una altra alternativa és fer un volt per les zones més emblemàtiques de la capital catalana en segway, una mena de patinet que permet desplaçar-se de forma còmoda i divertida. Pots consultar amb Dinamic Solutions per organitzar la teva ruta. Si et ve de gust un tour diferent, no et perdis els que organitza Barcelona History Tour, un tour teatralitzat que et descobreix la Barcelona medieval i la Barcelona més misteriosa. O si ho prefereixes, també ho pots fer en bicicleta.

Finalment, et recomanem els tours de Strawberry Tours, una empresa de tours gratis a Barcelona que deixa a les teves mans el preu que ha de tenir el servei. Aquí trobaràs els millors tours, des del tour gratis pel nucli històric, el tour gratis del modernisme i Gaudí, el tour gratis de tapes o els tours privats les rutes pots escollir tu mateix. Disposen dels millors guies, persones a les quals els encanta el seu treball i gaudeixen explicant els seus amplis coneixements sobre la Ciutat Comtal als turistes àvids d’informació. Sens dubte, els tours de Strawberry Tours ofereixen múltiples possibilitats, qualitat i una cosa molt important, s’adapten a totes les butxaques.

Has realitzat alguna d’aquestes activitats? Què t’han semblat?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari