blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Activitats divertides per fer en família a Barcelona

Familia gaudint d'una passejada pel camp
Escrit per Xavi Maldonado

Barcelona és una ciutat amb moltes opcions d’oci, i, per sort, és una ciutat adaptada a qualsevol mena de visitant, des de joves estudiants d’intercanvi a un públic molt més adult.

Si us heu decidit a visitar Barcelona en família, trobareu una gran quantitat d’activitats i plans per a realitzar junts en família, plans divertits per a totes les edats que faran que la vostra experiència a Barcelona sigui inoblidable.

Si aquest és el vostre cas, en aquest article de ShBarcelona trobaràs una selecció d’activitats divertides per fer en família a Barcelona.

Article relacionat: Què veure i què fer a Barcelona

Tour per la ciutat en Segway

El segway és un vehicle de transport lleuger de dues rodes electrònic amb un sistema d’autobalanceig. El motor i l’ordinador ubicats a la base del vehicle el mantenen en posició horitzontal tot el temps, pel que resulta molt senzill d’utilitzar.

Grup de turistes en un tour en segway per la ciutat

Imatge via Unsplash

Per moure’t tan sols hauràs d’inclinar el teu cos lleugerament cap a la direcció a la qual vols anar, així de senzill és utilitzar un Segway. Barcelona Segway Tour us ofereix la possibilitat de realitzar un Tour per la ciutat mentre us desplaceu en segway. Hi ha diferents Tour per triar, el Barcelona Segway Tour 90 ens portarà pel parc de la Ciutadella, els ports i la platja de la Barceloneta en un recorregut en segway de 90 minuts de durada, acompanyat per un guia local que ens proporcionarà informació sobre els llocs visitats, i compta amb un preu de 45 €.

El recorregut XXL, de 3 hores pels barris més importants de la ciutat, té un preu de 75 € i el de 120 minuts 55 €. Trobaràs la seu de Barcelona Segway Tour al Passeig de Lluís Companys, 10, prop de Parc de la Ciutadella, a Ciutat Vella i arribaràs fàcilment des de la parada d’Arc de Triomf a la línia L1 (vermella) de metro de Barcelona.

L’espectacle de la Font Màgica de Montjuïc

La Font Màgica de Montjuïc, situada als peus del Museu Nacional d’Art de Catalunya, ofereix un espectacle amb dolls d’aigua, llums i música que no us podeu perdre. Visitada cada dia per milers de persones, l’espectacle que ens ofereix la Font Màgica està ple de llum, colors, música i aigua, i és un dels llocs més visitats a tot Barcelona.

Arribaràs a la Font Màgica des de la parada de Plaça Espanya a les línies L1 (vermella) i L3 (verda) de metro de Barcelona, al districte de Sants-Monjuïc. De l’1 d’abril al 31 de maig i tot el mes d’octubre s’ofereix aquest espectacle de dijous a dissabte de 21:00 a 22:00 de la nit, de l’1 de juny i fins al 30 de setembre l’horari va de dimecres a diumenge des de les 21:30 fins a les 22:30. I de l’1 de novembre al 31 de març l’espectacle és de dijous a dissabte de 20:00 a 21:00 hores de la nit, i és totalment gratuït.

Article relacionat: Activitats per fer en parella a Barcelona

Picnic al Parc de la Ciutadella

Que millor manera d’aprofitar el bon temps que fent un pícnic en família? Gaudir amb els teus a l’aire lliure és una bona manera d’aprofitar les vacances i, al Parc de la Ciutadella, gaudireu de l’ambient relaxat i tranquil mentre realitzes un fantàstic pícnic.

És un dels parcs més bonics de la Ciutat Comtal i són moltes les parelles, grups d’amics i famílies que s’acosten fins aquest parc per fer pícnics. És un lloc ideal perquè els nens juguin i es diverteixin, per la qual cosa és un pla familiar molt recomanable. Arribaràs al Parc de la Ciutadella des de la parada de Ciutadella/Vila Olímpica a la línia L4 (groga) de metro de Barcelona.

Passar un dia de platja a la Costa Brava

Una altra recomanació que us portem, està una mica allunyat del centre de Barcelona, on hi ha algunes de les millors platges de Catalunya i fins i tot del país.

Imatge d'una cala a la Costa Brava

Imatge via Unsplash

La Costa Brava és un lloc conegut per les moltes platges precioses que es troben en aquesta extensió de costa i, val la pena acostar-se a alguna d’elles per passar el dia. Tossa de Mar és una de les localitats més boniques de la Costa Brava, amb la seva preciosa platja coronada per un castell medieval. Cadaqués, amb el contrast del blau de la mar i la pintura blanca de les cases de poble, et transportarà a les més boniques platges de Grècia.

Blanes, amb la seva extensa platja separada per La Palomera, una gran roca divideix la badia i les seves moltes opcions de restaurants de costa, i moltes altres destinacions són les que podràs visitar a la Costa Brava en família.

Explorar les ciutats més properes

No només a Barcelona trobarem llocs increïbles, de vegades és interessant explorar altres ciutats del voltant per descobrir llocs increïbles que no haguéssim pensat a conèixer.

Castelldefels, molt popular per la seva platja i els capvespres que s’albiren des d’aquesta, a menys d’una hora en tren de Barcelona, Tarragona, una ciutat que conserva una gran quantitat d’edificis i ruïnes de l’antiga ciutat romana de Tàrraco on destaca l’amfiteatre romà enfront de la mar, el poble de Sitges, tan conegut pel col·lectiu LGTB i per la seva bonica platja i edificis, Cambrils, les seves platges i el seu antic poble pescador, són alguns dels llocs propers a Barcelona més visitats durant l’any.

Aquests són algunes de les moltes activitats divertides en família que podreu realitzar en la vostra visita a Barcelona! Ens recomanes altres?

 

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari