blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Fer un bon vermut a Barcelona

Selecció d'hummus com a aperitiu
Escrit per Carla

Amants del vermut, l’oliva farcida, les tapetes, les  terrasses, els bars de tota la vida i la bona companyia, esteu de sort! A ShBarcelona ens declarem fans incondicionals de l’hora de l’aperitiu i, per això, hem decidit aplegar les millors tabernes, bodegues, bars i demés locals per fer un bon vermut.

Si ets tot un vermutaire i gaudeixes d’un allotjament turístic a Barcelona, aquí trobaràs els clàssics de tota la vida i noves propostes que no et deixaran indiferent. Revoluciona els teus migdies amb els millors vermuts de Barcelona. Impossible quedar-se amb només un!

Article relacionat: Els millors vermuts d’estiu a Barcelona

L’hora del aperitiu a Barcelona

A qui no li agrada gaudir del seu temps lliure amb un bon vermutet? Sabem que es una excel·lent opció pels teus migdies, per això em recuperat els millors bars de Barceleona per poder compartir l’hora de l’aperitiu amb els teus amics. Pren nota i redescobreix la ciutat de la mà dels millors vermuts de Barcelona.

Assortiment de tapes a un restaurant

Imatge via Unsplash

Seco – Taverna Km0. Al veig de Poble Sec, trobaràs Seco, una taverna Km0 on només cuinen amb productes ecològics i de proximitat. Però si per alguna cosa es conegut el bar Seco es per les seves tapes i el seu vermut. Un local de tota la vida, renovat i actualitzat on podràs deleitarte amb les seves patates salvatges, les piadines o els bikinis. Si vols fer el vermut a Barcelona, Seco no et deixarà sec.

Bodegueta Cal Pep. Atenció amants del peixet fregit! Al costat del mercat de Sants s’hi ubica una petita bodega que et farà gaudir de l’hora del aperitiu amb les seves navalles, la moixame, els cargols de mar o els pebrots farcits d’anxova, més coneguts com peperini . L’esperit tradicionals de la bodegueta Cal Pep s’ha adaptat als nous temps per fer-te gaudir del autèntic vermut de Barcelona. T’hi esperen!

Casa Mariol Wine Bar. Si ets de les Terres de l’Ebre al carrer Rosselló de Barcelona trobaràs un raconet per retrobar-te amb els sabors de la Terra Alta. Casa Mariol és un petit celler i bar on podràs viure una experiència gastronòmica única amb bona companyia i millor ambient. El seu vermut actualitzat és el punt de trobada entre la tradició i la modernitat. Si busques fer un bon vermut a Barcelona, Casa Mariol és una opció excel·lent.

Article relacionat: 7 llocs de moda per fer l’aperitiu

Morro Fi. Ets de morro fi i tens ganes de fer un bon vermut a Barcelona? Doncs et proposem un dels locals de referència a la ciutat. Morro Fi et convida a gaudir del vermut que sempre has volgut tastar a qualsevol bar.

Tapa de pebrot i anxoves

Imatge via Unsplash

Mestres de canyes, aperitius i bon rotllo, els nois de Morro Fi t’esperen als seus bars repartits per la ciutat (Morro Fi – Consell de Cent, Dalt de Tot, Mitja Vida i Morro Fi – Illa Diagonal). Prepara l’estómac i endinsat al paradís de Morro Fi, un dels millors vermuts de Barcelona.

La Pepita. La Pepita et proposa canviar d’hàbits i viure l’hora de l’aperitiu qualsevol dia de la setmana, excepte el diumenge que roman tancat. La seves tapes selectes i la seva decoració vintage et proposa descobrirà el vermut a Barcelona. Picoteja les seves pepides, els filets d’anxova, l’ensaladilla russa o les bombes. T’ho perdràs?

Senyor Vermut. Si parlem dels millors vermuts de Barcelona, no podem obviar el temple de l’aperitiu. Senyor Vermut t’ofereix una selecció de les tapes de sempre que et fan gaudir com mai. Croquetes, braves, bombes, lacón, calamarcets, fricandó… tot preparat amb els millors productes i maridat amb excel·lents vins i vermuts. Senyor Vermut és un espai amb personalitat, acollidor i poc turista on gaudiràs del vermut a Barcelona de debò. Bon profit!

Ens recomanes algún altre bar per fer un bon vermut a Barcelona?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari