blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

Les millors platges de la Costa Brava

Platja de Cadaqués
Escrit per Xavi Maldonado

La Costa Brava és un lloc preciós per visitar i perdre’s en la seva bellesa. Les seves espectaculars platges, les seves escarpades cales salvatges i plenes d’encant, els seus pintorescs pobles plens de cultura i tradició, i amb una excel·lent gastronomia…

Sens dubte, la Costa Brava és una de les zones costaneres d’Espanya amb més glamur, freqüentada des de sempre per la burgesia catalana i un gran nombre de turistes europeus, especialment per holandesos, francesos i alemanys.

Si ja gaudeixes d’un lloguer a Barcelona, pots visitar aquesta zona costanera de manera fàcil i amb bones comunicacions, per això, en aquest article de ShBarcelona, us parlem de les millors platges de la Costa Brava catalana.

Article relacionat: Els pobles més macos de la Costa Brava

Descobreix les platges més maques de la Costa Brava

Cala d'una platja de la Costa Brava

Imatge via Pixabay

Tot i que la majoria de les platges de la Costa Brava són realment meravelloses, és cert que algunes, ja sigui per la seva bellesa, el seu aspecte salvatge o pels seus serveis, són especials, i a continuació us fem una recomanació de les que creiem són les millors.

La primera és la Cala Pola, a Tossa de Mar. Tot i no ser molt visitada, és força coneguda pel càmping que es troba al costat, el Càmping Pola. Aquesta platja és complicada per aparcar, ja que has de desplaçar-te per poder accedir a la zona. És una de les cales més boniques de la Costa Brava i, amb uns 80 metres de longitud, es troba amagada en una petita badia rocosa.

Sens dubte és un dels racons més macos de tota la zona. Una altra alternativa són les platges de Begur. Sa Riera, al costat de la bonica Aiguablava, segurament sigui una de les cales i platges més conegudes de la Costa Brava.

De fàcil accés, caràcter familiar i a pocs minuts del poble de Begur, Aiguablava i el seu parador nacional, componen la postal típica de la Costa Brava. La resta de platges de Begur (Sa Tuna, Aiguafreda, la Platja Fonda …) són també precioses.

Article relacionat: Plans per a l’estiu a Barcelona

Platja de Calella de Palafrugell

Imatge via Pixabay

Una altra de les platges que us recomanem visitar és la Cala Sant Francesc de Blanes. L’encantador poble mariner de Blanes s’ha convertit en una popular destinació de vacances durant les últimes dècades, sobretot a l’estiu.

A Blanes podràs trobar espaioses i còmodes platges amb tot el que necessitis, així com cales rocoses reconegudes per la seva bellesa natural. La Cala Sant Francesc, està formada per sorra daurada i aigües tranquil·les i es troba envoltada de pins. Aquesta petita cala s’estén al llarg de 220 metres de llarg i uns 35 metres d’ample, i també compta amb els principals serveis, com dutxes, gandules, lloguer de pots a pedals, socorrisme, aparcament i un restaurant.

Esdevé ideal per anar en família. Finalment, us recomanem la Cala Jugadora, al Cap de Creus. Al camí antic que va des de Cadaqués, un dels pobles més bonics de Catalunya, fins al far de cap de Creus trobaràs cales espectaculars com la Jugadora o Culip.

Pertanyent al Parc Natural del Cap de Creus, es caracteritzen per ser zones on trobaràs de vegades una gran ventada (la famosa tramuntana), i on podràs veure com aquest fenomen de la naturalesa ha anat erosionant les pedres i les platges d’aquesta espectacular zona de la part alta de la Costa Brava.

Quina és la teva platja preferida de la Costa Brava?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari