blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Platges nudistes a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Existeixen moltes platges a la costa barcelonina, però no totes són nudistes. El nudisme o naturisme és una doctrina que combrega amb l’opció de viure en harmonia amb la natura, considerant les vestidures com una cosa aliena a l’essència de l’home i contemplant la nuesa des d’un prisma de normalitat inherent a l’ésser humà. Aquest corrent s’ha anat afermant al nostre país, acotant espais per al gaudi dels naturistes i evitant el perjudici a la resta de població que no professa aquest moviment. És el cas de les platges nudistes, zones de la costa en què està permès anar despullat. A la costa de Barcelona hi ha força zones destinades a aquest col·lectiu i en les quals els que decideixen compartir la seva manera d’entendre la vida poden gaudir de la nuesa sense complexos. Des de ShBarcelona us volem parlar de les platges nudistes que hi ha a Barcelona i la seva rodalia.

Article relacionat: Plans per a l’estiu a Barcelona

Platges nudistes a la costa de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La primera opció la trobem directament a la costa de Barcelona, concretament a la platja de la Mar Bella. Aquesta zona acotada per al nudisme i el naturisme està entre les platges de Nova Mar Bella i Bogatell. S’hi pot accedir a aquest espai en transport públic des del metro, baixant a la parada de la línia groga Selva de Mar o en tramvia, des de la parada amb el mateix nom. També hi ha accés amb autobús, concretament amb les línies 36, 71 i 141. A la zona de la Barceloneta trobem un altre espai idoni per als amants del nudisme. Es troba exactament al costat de la platja de Sant Miquel, i és la platja de Sant Sebastià, que així és com es diu. Aquesta es troba al costat de la platja de la Barceloneta. Aquesta platja disposa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda i pots trobar voluntaris que ajuden a aquestes persones a introduir-se en l’aigua amb ajuda de cadires amfíbies.

Article relacionat: Els pobles més macos de la Costa Brava

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Sortint de l’àrea urbana de Barcelona trobem una platja a Badalona, ​​localitat que limita amb Barcelona, ​​que és habitualment freqüentada per nudistes. Es tracta de la platja del Coco, al costat del port de Badalona i del Pont del Petroli. Les persones que visiten aquesta platja poden ser nudistes com no nudistes i disposa de certs serveis que la fan molt còmoda, com ara pàrquing, banys i vigilància. Es tracta d’una platja que no sol omplir-se, de manera que és ideal si es vol estar tranquil. Una mica més enllà de Badalona, ​​a la localitat de Montgat, trobem una altra platja nudista de petites dimensions que es troba molt a prop de la parada de tren de la mateixa localitat. Els seus usuaris són típicament nudistes i es tracta d’un lloc molt tranquil. Es diu platja Naiara i el seu nom prové d’una naturista que s’encarregava del manteniment de la mateixa. La nostra última proposta, també molt propera a la ciutat de Barcelona, ​​es troba a la localitat del Prat de Llobregat. La platja Ricarda és una zona costanera freqüentada per nudistes que disposa de pàrquing i autobús cada mitja hora des de la parada de tren del Prat. No està massificada i és propera a Barcelona.

Coneixes alguna platja nudista més que sigui propera a la costa de Barcelona? Has visitat alguna de les que t’hem proposat?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari