blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Cuina del món

Alimentació Halal a Barcelona

Plat hindú amb carn halal i verdures
Escrit per Xavi Maldonado

El menjar àrab està de moda a Barcelona. Hi ha molts restaurants d’aquest tipus de menjar a la Ciutat Comtal, la qual cosa dóna mostra de la seva acceptació a la capital catalana d’aquest tipus de gastronomia tan exòtica, però alhora tan mediterrània.

Si ja gaudeixes d’un pis de lloguer a Barcelona, i vols provar aquest tipus d’alimentació, avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem dels millors restaurants halal de la capital catalana i d’on podreu trobar els millors sabors àrabs de Barcelona.

Article relacionat: Les millors fondues de Barcelona

Descobreix els millors restaurants de menjar halal a Barcelona

Centonze

Centone podràs gaudir de tapes i platets o d’un equilibrat menú en un entorn on les aromes i colors de la Boqueria, que es pot veure des de les seves finestres a la Rambla, a plena Ciutat Vella. Podràs degustar també productes “Gluten Free” i opcions vegetarianes.

Plat de falafel

Imatge via Unsplash

L’ambient és cosmopolita i distès, i el seu emplaçament cèntric es barreja amb el contemporani. Gaudeix, al seu torn, d’un servei perfecte.

El local disposa de pàrquing, i en ell podràs també degustar uns còctels creatius o escoltar música des de l’adjacent lounge Li Pop Cocktail Bar.

Pots reservar abans la teva plaça de pàrquing dirigint-te a restaurant i així poder gaudir de 3 hores gratuïtes si fas una consumició mínima de 25 euros per persona un cop aplicat el descompte.

Dhaba

Dhaba és un restaurant de clara influència de la cuina hindú. Es tracta d’una cuina casolana i lenta, en la qual es gaudeix de l’art de la gastronomia. Podràs gaudir d’una matèria primera excel·lent i una variada selecció d’espècies el que farà que gaudeixis al màxim del menjar halal. Situat al barri de Pedralbes.

Molts dels seus plats són cuinats al tandoor, un forn especial d’argila on les carns i el peix es converteixen en veritables delícies.

El plat estrella és el tikka, carn, peix o verdures marinades amb iogurt i espècies durant 8-12 hores i cuinat al tandoor fins a aconseguir una textura tendra i saborosa.

Article relacionat: Restaurants indis a Barcelona

Mehman Khana

Mehman Khana es troba al barri gòtic, i ofereix una gastronomia pakistanesa i de l’Índia grill-tandoori. La seva carta disposa de plats típics de la gastronomia pakistanesa, tots ells amb una matèria primera d’excel·lent qualitat i a preus molt assequibles.

Plat de pollastre tikka masala

Imatge via Unsplash

Podràs degustar plats i racions, saborosos i variats gràcies a la gran quantitat d’herbes i espècies, saludables i perfectes per a qualsevol que vulgui menjar productes saborosos i que vulgui cuidar-se.

En Mehman Khana podràs menjar arrossos, amanides, pa naan, carns i peixos fets al tandoor, gaudir d’un deliciós Kurchi Be o pollastre tikka a la brasa, costelles de xai al forn tandoor, així com plats vegetals, i dolços típics de la regió.

El restaurant és agradable, acollidor, càlid i tranquil i ofereix la possibilitat de gaudir de la seva gastronomia, en un ambient relaxat i hospitalari.

Delhi Darbar

A Delhi Darbar podràs gaudir de les salses més selectes i una gran varietat d’espècies aromàtiques. L’experiència gastronòmica dels amos de Delhi Darbar ofereix un menjar deliciós, saborosa i plena d’encant exòtic. La cuina està, com no podria ser d’altra manera, especialitzada menjar indi. Situat a Sarrià-Sant Gervasi.

La seva elaboració mostra un profund arrelament de la cultura índia i demostra la destresa que d’aquesta gastronomia tenen els cuiners de restaurant.

Delhi Darbar és un restaurant acollidor, que busca que el client es trobi a gust. Podràs degustar aliments saludables elaborats amb cura i gran atenció al detall. Sens dubte, un dels millors restaurants halal de la ciutat de Barcelona.

Ens pots recomanar algún altre restaurant halal a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari