blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Barcelona màgica

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Entre els milers d’activitats que es poden trobar a Barcelona, algunes sorprenen per la seva temàtica. A la Ciutat Comtal el misteri i la màgia sempre ha tingut un gran nombre de seguidors, i per aquest motiu s’organitzen rutes on el misteri és el protagonista, unes rutes diferents que et faràn viure la Barcelona més màgica i secreta. Des de ShBarcelona et volem apropar a una molt peculiar, es diu “La Barcelona màgica: Bruixeria, llegendes i nits de misteri”, i es una de les rutes més màgiques i singulars de Barcelona.

Article relacionat: Estacions de metro fantasmes

Ruta amb misteri a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A totes les ciutats amb història, també hi nia el misteri. Als seus carrers han passat coses que alguns s’estimen més no saber. Pels seus carrerons, cruïlles i parcs han passejat éssers foscos, grossers, misteriosos, qui sap amb quins propòsits, qui sap deixant quins rastres. Veure els laberints esotèrics de la ciutat de nit i ben guiats, és una activitat que no podem deixar de banda si realment volem connectar amb l’ànima més vella de Barcelona. Per a això, en l’espai de dues hores, al capvespre i dos cops al mes, existeix una ruta diferent que ens ensenya els secrets d’alguns dels racons, carrers i edificis més emblemàtics del centre històric, llocs pels quals passegem cada dia, que crèiem conèixer, però que resulten absolutament desconeguts quan els veiem amb la mirada màgica. Descobrirem els misteris que aquests llocs han amagat durant segles. Albirarem la importància de les religions en la història de la ciutat, parlarem de carrers i convents plens d’esperits i ànimes en pena, cultes misteriosos, alquímia, llegendes cristianes, enigmes pagans, i algunes bruixes i éssers ocults.

Article relacionat: Simbología oculta a la Casa Batlló

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Trey Ratcliff via VisualHunt

Apareixerà davant els nostres ulls la vida nocturna medieval: mags, nigromants, martiris, execucions públiques, laberints, en fi, els secrets més sòrdids de les diferents societats. Descobrirem simbologia misteriosa, que es mostra a la vista de tothom, però que pocs són capaces de colpir realment, amb tot el seu significat. Aquesta ruta, a més d’una atractiva forma de conèixer la cara oculta de Barcelona, pot ser que et serveixi com a al·licient per emprendre la teva recerca personal del misteri, que sens dubte és encara més ampli i profund. Aquest esdeveniment és organitzat per ItineraPlus, i pots contactar directament amb ells a través del seu mail, info@itineraplus.com o al telèfon 933428333. Amb dos dates cada mes, la propera sortida serà el dia 22 de febrer, des de la Plaça Sant Jaume, 1 (façana de l’Ajuntament). Un esdeveniment diferent i molt interessant per a passar a la Ciutat Comtal.

*Imatge destacada de: Dave_B_ via VisualHunt

 

T’animes a probar una ruta diferent per Barcelona?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Comentari

  • […] gastronòmiques i de tot tipus. Fa uns dies parlàvem d’una ruta que ens transportava a la Barcelona màgica, a través d’una visita guiada per llocs on la història havia deixat la seva empremta més […]

Deixar un comentari