blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

On veure monòlegs a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Cada vegada estan més de moda els espectacles d’humor a les grans ciutats, on un còmic es puja a l’escenari per relatar experiències i anècdotes quotidianes amb les que tots ens sentim identificats i aconsegueixen arrencar-nos una sonora riallada. En aquest article de ShBarcelona, ens centrem sobretot en recomanar diferents locals que t’ofereixen la possibilitat de sopar mentre assisteixes a un xou humorístic. Ja sigui perquè vols viure una nit especial, perquè és l’aniversari d’algú o perquè, simplement, vols passar una bona estona, descobreix on veure monòlegs a Barcelona!

Article relacionat: Sopar amb monòlegs a Barcelona

Restaurants amb monòlegs a Barcelona

on veure monòlegs a Barcelona

Imatge via Pixabay

A ple centre de Barcelona, hi trobem el Cómico Cómico (carrer d’Aribau, 87), un restaurant amb espectacle que es va fundar el 1992 de la mà del televisiu humorista Magí Solé. Actualment, aquest local acull una gran varietat d’espectacles i monòlegs d’humor per amenitzar els teus sopars i aconseguir que siguin inoblidables. Però a més de comèdia, en aquest espai també hi trobaràs shows de màgia, cabaret i molt d’humor mentre degustes un sopar amb receptes mediterrànies que agraden a qualsevol. Però si estàs buscant un esdeveniment més exclusiu, per a un grup privat, a La Fragua (Rambla del Raval, 15) hi trobaràs el que busques. És una sala de festes de Cornellà que t’ofereix la possibilitat de reservar el local només per a tu i els teus amics i, a més, et proposen sopars amb monòlegs personalitzats, una opció genial per aquells grups que vulguin celebrar un aniversari, un comiat de solter, o el que sigui! El que és original d’aquest restaurant amb espectacle és que el monòleg que dissenyen està adaptat als vostres gustos, per exemple, si us agrada jugar a pàdel, el còmic introduirà gags sobre aquest esport perquè us sentiu encara més identificats. El preu d’aquesta activitat és molt raonable, ja que oscil·la entre els 15 i els 24 € per persona; un preu que inclou el sopar i l’espectacle d’humor. Genial, oi?

Article relacionat: Restaurants diferents a Barcelona.

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Però si et ve de gust un sopar més picant i descarat, el trobaràs a dDivine (carrer de Balmes, 24). Es tracta d’un local de dragqueens de Barcelona on barregen els seus divertidíssims shows amb uns menús de cuina internacional que estan per llepar-se els dits. Depèn del dia en que hi vagis, pots assistir a un espectacle d’humor o a un de dragqueens, per això, et recomanem que miris el web abans d’assistir. La decoració d’aquest restaurant amb humor de Barcelona és acolorida i amb una música d’actualitat que convida a passar-hi una estona divertida entre amics. No perdis l’oportunitat de viure un sopar diferent i divertit a la Ciutat Comtal i visita algún d’aquests establiments on veuras monòlegs d’allò més entretinguts.

I tu, coneixes un altre lloc on veure monòlegs a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari