blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Salut

Clíniques d’empelts capil·lars a Barcelona

Operació al quiròfan
Escrit per Xavi Maldonado

Cada vegada és més comú que homes i dones de totes les parts del món es decideixin pels empelts capil·lars per solucionar la seva alopècia, que tants problemes d’autoestima provoquen. Davant la perspectiva de recuperar els cabells perduts i, amb ells, la tan anhelada joventut que sembla que proporciona una cabellera frondosa, moltes persones han trobat en aquesta tècnica estètica la manera de tornar a sentir-se bé amb ells mateixos de nou.

Però no totes les ofertes d’empelts capil·lars són recomanables, tenint en compte que es tracta d’una tècnica complexa que requereix experiència i professionalitat. Si estás a la Ciutat Comtal de manera temporal o de llarga estada, en aquest article de ShBarcelona trobaràs informació sobre algunes de les clíniques d’empelts capil·lars a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Perruqueries low cost a Barcelona

Recupera el teu cabell amb els empelts capil·lars

Home amb problema d'alopècia

Imatge via Pixabay

La primera opció de la qual us parlem és la Clínica de Trasplantament de Cabell Vila-Rovira, una clínica de referència científica, clínica i formativa de gran prestigi en l’àmbit nacional, en el qual opera un equip d’especialistes en recuperació del cabell i d’estètica capil·lar.

Al cap d’aquesta clínica es troba el Dr. Vila-Rovira, i desenvolupen i apliquen les tècniques més avantguardistes en trasplantament de cabells amb la tècnica FUE, empelts capil·lars amb la tècnica FUSS o de la tira i en tractaments per a la caiguda del cabell per paralitzar la caiguda excessiva i resoldre els problemes capil·lars de manera personalitzada.

La clínica es troba a Barcelona, concretament al Passeig Bonanova, 112, al barri de Sarrià. A la clínica disposen de la tecnologia més avançada de recuperació del cabell, a més de comptar amb instal·lacions modernes i còmodes.

La següent clínica de la qual us volem parlar és Corporació Capil·lar, situada a Passeig de Gràcia, 44. Es tracta d’una de les primeres clíniques que es va especialitzar en tractaments relacionats amb el cabell.

Avui dia ofereix les solucions més efectives adequades per a tractar diferents tipus d’alteracions capil·lars, entre elles el micro empelts. Relacionades amb els empelts, Corporació Capil·lar ofereix bioempelts de doble densitat.

Es tracta d’una tècnica que, mitjançant la bioestimulació amb injeccions intradèrmiques de Plasma Ric en Plaquetes (PRP), fa que el postoperatori evolucioni d’una manera més ràpida i satisfactòria, millorant la cicatrització i la regeneració dels teixits. A Corporació Capil·lar utilitzen diferents tècniques d’empelt capil·lar, entre elles la FUE i la FUSS. L’especialista escollirà la més adequada depenent del problema individual de cada pacient.

Article relacionat: Microblading de celles a Barcelona

Noi amb pentinat modern

Imatge via Pixabay

L’última opció que us aconsellem és la Clínica Esbeltia, situada al carrer Diputació, 95, al barri de la Nova Esquerra de l’Eixample. Clínica Estètica Esbeltia forma part d’una sèrie d’empreses amb més de vint anys d’experiència al sector sanitari, oferint una gran oferta de tractaments mèdics estètics a preus assequibles, però amb la màxima garantia i seguretat.

L’empelt capil·lar és una cirurgia estètica que consisteix a extreure cabells del mateix pacient per trasplantar-los posteriorment en les zones sense cabell. Així s’aconsegueix recuperar els cabells a les parts on els fol·licles pilosos s’han vist afectats per l’alopècia.

En tractar-se de la mateixa persona com a donant i receptor, s’evita qualsevol possibilitat de rebuig del trasplantament capil·lar i es garanteix que els resultats siguin completament naturals.

Tens intenció de fer-te un empelt capil·lar a Barcelona? A quina clínica?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari