blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Salut

Herbolaris de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

La medicina alternativa o, simplement, els complements naturals, cada vegada entren amb més força a les vides dels éssers humans. Tant els residents de la capital catalana com els turistes poden trobar-se amb la necessitat de visitar les herboristeries per continuar un tractament o per trobar un alleugeriment o millora per alguna malaltia o molèstia que pateixin. És per aquest motiu, que volem dedicar aquest article de ShBarcelona als millors i més complets herbolaris de Barcelona.

Article relacionat: Nutricionistes vegans a Barcelona

Productes naturals a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La primera recomanació que us volem fer sobre botigues de productes naturals és Herbolari del cel. Tot i ser un local completament discret i trobar-se amagat a la Travessera de Gràcia 120, aquest és, reconegut per molts, un dels millors herbolaris de Barcelona. Es tracta d’un establiment d’allò més interessant i amb una gran varietat de productes naturals. Els dependents, totalment qualificats, destaquen per ser molt amistosos i ofereixen sempre amb molta simpatia una boníssima atenció al client, aconsellant sempre el millor en cada cas. Per altra banda, Món natura és un dels herbolaris de Barcelona més divertits, que sorprèn des del primer moment i una molt bona opció a la qual acudir en cas de necessitat. Compta amb molt bons productes i una gran atenció personalitzada per guiar-te cap al producte més adequat a les teves necessitats. Està situat a la Plaça de la Creueta 1. A més, tens l’opció de comprar online a través del seu web, on trobaràs les millors ofertes i sense moure’t de casa!

Article relacionat: Restaurants bio a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Clara Gràcia, que també exerceix com a dietista, ha canviat el concepte dels herbolaris. Té una botiga situada al carrer Tamarit, 111, on hi trobaràs la possibilitat d’adquirir interessants packs i productes de regal per als nostres éssers estimats del sud-est asiàtic. Cal destacar que Clara és especialment acurada en el tracte del client. La Ventana Natural és una franquícia amb seus a altres parts de la nostra geografia i el considerem un dels herbolaris de Barcelona més pràctics. En ell destaca la gran varietat de productes oferts i la bona atenció al client. Com a extra, compta amb servei de dietista, així que és probable que quan hi vagis te’l quedis com a primera opció. Es troba al carrer Borriana 1. Per últim, fugint del concepte d’herbolari pur, a la província de Barcelona hi trobem una vintena de botigues en les que hi podrem adquirir milers de varietats de tes. Estem parlant de la cadena The Tea Shop of East West Company. Aquests establiments també són perfectes per a confeccionar un regal especial per algú del nostre entorn aficionat d’aquesta beguda.

I tu, ens voldries recomanar algun altre herbolari?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Comentari

  • Hola, Estibaliz.

    Gracias por compartir este herbolario, soy de Terrassa y en mi ciudad el único que hay nunca tienen de nada. Cuando baje a Barcelona iré a visitarlo. Felicidades por el blog.

Deixar un comentari