blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Microblading de celles a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Tant els experts com les revistes dedicades a la bellesa coincideixen en el fet que les celles són una part imprescindible de la bellesa facial. La majoria de les dones (i alguns homes) es cuiden les celles en major o menor mesura, tot i que alguns excessos del passat (en els 90 les celles es portaven molt fines) han convertit aquesta zona en un camp estèril. Ara que la moda demana portar unes celles poblades i gruixudes, però això sí, ben perfilades, moltes persones que tenen les celles poc poblades busquen solucions per convertir-les en una cosa semblant a les de Frida Kahlo. I es pot. En aquest article de ShBarcelona us volem parlar de la tècnica del microblading de celles.

Article relacionat: Manicures i pedicures a Barcelona

Celles poblades de llarga durada

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de Naturacil via VisualHunt

El microblading es tracta d’una tècnica cosmètica que simula, mitjançant uns microtatuatges, unes celles gruixudes i poblades. Molt popular entre les celebrities, actrius, models i famoses en general, aquesta tècnica de cura personal també l’han utilitzat homes o persones amb malalties o tractaments que generen la caiguda del cabell en diferents zones del cos. Hi ha una tècnica similar a aquesta, la micropigmentació, que dura una mica més que el microblading però que és més dolorosa i aparatosa que aquesta última. El microblading compta amb una durada aproximada d’entre 1 any i 2 anys i mig, depenent de si la pell és grassa o seca. Com més greixosa sigui la pell, més ràpid s’eliminarà el microblading, ja que aquesta expulsa el pigment de forma gradual. Per a la realització d’aquesta tècnica, primer es dissenya la forma de la cella més adequada per a la forma de cara i ulls del client, sempre consensuant amb aquest i tenint en compte els seus gustos estètics. Després s’anestèsia la zona amb cremes específiques per a això amb la finalitat que no sigui dolorosa ni per a les pells més sensibles. Per últim, s’aplica la tècnica cosmètica en si mateixa.

Article relacionat: Perruqueries de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via VisualHunt

A Barcelona hi trobem diversos centres d’estètica que practiquen aquest tipus de tractaments cosmètics, tan demandats en els últims anys. Entre elles es troba Micropigmentació i Microblading Barcelona, un centre d’estètica on també podràs fer-te tatuatges de llavis i ulls i tècniques de micropigmentació. El pots trobar al carrer Diputació, 443, al costat del metro de l’L2, a la parada de Monumental. Et pots comunicar amb ells a través del telèfon 645731030. Una altra opció és Microblading Darina, situat a la Rambla de Catalunya, 66 2n A. Aquí, a més d’aquesta tècnica, et podràs eliminar tatuatges, fer-te la depilació làserpeelings de carbó actiu. El telèfon és el 931534941. Finalment, a l’Avinguda Diagonal, 505, es troba Lashbrownbcn, on podràs fer-te el microblading i la micropigmentació de celles i llavis, extensions i permanent de pestanyes i disseny de celles, entre altres tècniques de bellesa.

*Imatge destacada via VisualHunt

Has provat algun cop les tècniques de microblading o micropigmentació? Ens recomanes aquestes tècniques estètiques per a les celles?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari