blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Els millors barbers de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Amb mig peu a l’estil vintage i l’altre mig en voler ser moderns, la barba torna a estar de moda. Molts en diuen estil hipster, referint-se així als hippies de l’era del mòbil. El cas és que sigui com sigui, la barba torna a ser tendència entre els homes, i a Barcelona, hi ha molt bons barbers. En aquest article de ShBarcelona et descobrim els millors barbers de Barcelona perquè t’uneixis a la febre hipster i llueixis un look perfecte i molt a la moda.

Article relacionat: Perruqueries low cost a Barcelona

Barbers a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Ciutat Vella és plena de barbers, tant d’aquells qui porten molts i molts d’anys d’experiència a les seves esquenes, com de jovenets que volen renovar el gust del tall de barba. Un dels grans mestres del sector i un de els millors barbers de Barcelona és Moretó, i la seva barberia es diu Vicenç Moretó. És el més mediàtic i, de fet, ha sortit en diversos mitjans com La Vanguardia, Esquire i altres revistes de moda. És també un referent estatal. Al Born, s’ha creat un nou tipus de barberia que ben segur crearà tendència. Es tracta d’Andr &S Enobarbería i els seus amos són la parella Andrea Varini i Karima Sorrenino, que han aconseguit obrir una perruqueria-barberia on no només s’hi poden rebre tractaments facials, sinó que a més, t’ofereixen la degustació de vins deliciosos. A més, en el mateix centre de Barcelona, també hi ha una altra barberia amb un toc molt americà: Krispy Cuts Barber Shop & Sabor. Però les velles generacions de barbers segueixen marcant territori. I és que amb el renéixer de la popularitat de la barba, estan a la glòria. A Gràcia, destaca un local d’aquest tipus que porta tallant barbes 50 anys: La Barberia de Gràcia. Fins i tot ofereix talls de barba amb navalla, com a l’antiga. El seu amo, Jordi Pérez, va rebre l’any passat el Premio Tocado 2014 Peluquero Renovación.

Article relacionat: Les millors perruqueries de Barcelona.

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Així mateix, a la Travessera de Gràcia, un altre “mestre” que porta tota la vida tallant barbes amb navalla i que així ho seguirà fent és Pedro Fernández, responsable del Salón Balmes. En canvi, en aquest mateix barri, el toc més modern el marca Cuts Barber Shop, on barregen els talls de barba i cabells clàssics amb música jazz i l’acompanyament d’una copa. Una de les barberies més antigues de Barcelona és Enric Barber, que porta 60 anys tallant els cabells i la barba als residents de Pedralbes. Quatre generacions de barbers han passat ja per aquest establiment i ara, és Enric Fenollar qui s’encarrega de posar guapos als homes. Tots aquests són els millors barbers de Barcelona, però cada un li donarà un toc diferent a la teva barba.

Quina és la teva barberia habitual?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari