Categories: Esdeveniments

Descobreix el Primavera Sound 2019

El Primavera Sound és un dels festivals més seguits i importants que tenen lloc a la Ciutat Comtal, i és un excel·lent aparador pels artistes internacionals més importants del panorama musical. Aquesta edició 2019, el cartell és espectacular i augurem que serà un dels esdeveniments més interessants del panorama musical barceloní d’aquest any. Aquest festival és sempre una oportunitat única per conèixer noves promeses o per poder gaudir d’artistes consolidats a prop de la platja i amb milers de serveis al voltant. Sens dubte, és una experiència que no et pots perdre. Per això, des de ShBarcelona us portem aquest article on us parlem d’aquest prestigiós festival, el Primavera Sound 2019 a Barcelona.

Article relacionat: Rock Fest a Barcelona

Gaudeix del millor festival de música a Barcelona

Imatge via Pixabay

El festival de música Primavera Sound se celebra entre finals del mes de maig i principis de juny a la Ciutat Comtal. La seva primera edició va tenir lloc l’any 2001, al recinte del Poble Espanyol, situat a la muntanya de Montjuïc. Des de 2005 el lloc habitual on se celebra aquest esdeveniment és el Parc del Fòrum, de majors dimensions i al costat del mar. Es tracta d’un festival urbà i cosmopolita amb una gran varietat de grups, que s’ha convertit en un punt de trobada d’excel·lents artistes i amants de la música amb una àmplia varietat generacional. És un dels festivals més importants d’Espanya juntament amb el Mad Cool a Madrid, el FIB de Benicàssim, el Viña Rock a Villarrobledo o el BBK Live de Bilbao. El festival té com a premissa exposar a artistes emergents i d’altres de consolidats i amb una àmplia trajectòria, abastant qualsevol estil o gènere, sempre aportant qualitat i apostant essencialment pel pop, el rock i les tendències més underground de la música electrònica i de ball. Paral·lelament a aquest esdeveniment, té lloc el Primavera Pro, una trobada internacional destinada als professionals de la indústria musical que des de la primera edició, l’any 2010, s’ha convertit en un referent internacional per a la música independent. La seva programació compta amb xerrades, conferències, tallers, showcases o reunions que tenen lloc durant el dia i conformen el Day Pro Conference i l’àrea exclusiva Night Pro, dins el recinte del Parc del Fòrum, que acull un escenari propi on es presenten grups emergents dels països participants.

Article relacionat: El festival Canet Rock

Imatge via Pixabay

Aquest any el festival compta amb un cartell que, com a cada edició, és variat i molt recomanable. En primer lloc Miley Cyrus s’uneix a la programació, a més de Rosalia, Cristina Rosenvinge, La ZowiSolange i Suede, entre altres. Per assistir a aquest esdeveniment, que tindrà lloc entre el 30 de maig i l’1 de juny de 2019 al Parc del Fòrum de Barcelona, pots fer-ho a través d’un bus llançadora des de Plaça Catalunya, amb les línies de bus H16H14, 7, 136, V31 i 143, N6N7, des del tramvia a la línia T4, amb el metro mitjançant la línia 4, en taxi o en Bicing. També pots escollir diversos allotjaments per la zona, des d’hotels, hostals o apartaments turístics (pots consultar alguns d’ells a la web de ShBarcelona).

Tens pensat acudir al Primavera Sound 2019? No oblidis compartir amb nosaltres la teva experiència!

5 / 5 ( 5 votes )
Xavi Maldonado

Recent Posts

És possible obrir un compte bancari amb passaport?

Barcelona, una ciutat vibrant i multicultural, atreu a persones de tot el món amb el…

7 dies ago

Què és la certificació Biosphere?

Indubtablement, la importància de la sostenibilitat s'ha tornat fonamental en tots els àmbits, i un…

3 setmanes ago

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

4 setmanes ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

1 mes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

2 mesos ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago