blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Anar de compres a Barcelona

Descobreix la roba més trendy del barri Gòtic

Botiga de roba trendy
Escrit per Xavi Maldonado

Si t’agrada la roba, a Barcelona trobaràs una gran multitud de botigues de tota mena i de tots els estils que faran que puguis gaudir de la moda que més et va. Barcelona disposa, al seu torn, d’una àmplia varietat de preus, des de marques de gran luxe, botigues de dissenyadors emergents, grans marques mundialment conegudes a preus assequibles o petites botigues de moda procedent d’Àsia a preus molt competitius.

Si vius a un pis de lloguer a Barcelona, i t’agrada la moda més trendy, pots passar-te pel Gòtic, un barri ideal per trobar peces úniques i originals.

Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem de les millors botigues de roba del barri Gòtic de Barcelona.

Article relacionat: Roba a pes a Barcelona

Les botigues de moda del barri Gòtic

UK Look

Botiga de roba d'estil british

Imatge via Pixabay

L’any 1989 es va inaugurar la botiga Good Look a Barcelona, que anteriorment era la botiga Merc, actualment anomenada UKLook. Es tracta dels primers que van distribuir marques i calçat anglès, algunes d’elles tan interessants com Dr. Martens, Merc, Fred Perry, Ben ShermanLonsdale i Farah.

L’any 1999, la botiga va canviar de nom i el 2005 van començar a anomenar-se UK– Look. Actualment, ofereixen peces i calçat de marques mítiques combinant la moda actual i la clàssica.

La inspiració d’UKLook és Carnaby Street i el Londres dels anys 60. UKLook és un lloc ideal per als que busquen una gran varietat d’estils i tendències juvenils, sempre amb un toc british molt característic.

The Room

The Room és una botiga de roba on podreu trobar moda urbana casual i marques nòrdiques. Cada producte d’aquest espai és temptador, ja siguin les seves sabatilles, samarretes, bosses i pentinats increïbles, perquè a la part de dalt també tenen una de les perruqueries més cool del moment.

The Room és al cor de Barcelona, proporcionant un espai multi concepte de tres pisos. Va començar el 2006 com una experiència al detall única i una perruqueria exclusiva, ara afegeix una nova àrea d’esdeveniments per reunir les persones que es preocupen per l’estil a The BasementThe Room s’inspira en l’estil i la independència, i apunta alguns dels conceptes més progressistes de Barcelona; és poc comú, fresc i distintiu.

Article relacionat: Guia de la moda vintage

Love Vintage

Botiga de roba vintage

Imatge via Pixabay

Love Vintage porten roba nova cada dilluns i ho exposen a la tarda. Tenen roba vintage i de segona mà que va dels anys 70 fins als 90, tot i que també hi ha coses més antigues.

Per a noi podeu trobar samarretes, camises de quadres, camises de llenyataire, texans Levi’s i d’altres marques, Levi’s 501 i texans de Lee i Wrangler, pantalons Dockersshorts, Adidas i texans, dessuadores, barrets, gorres, americanes, samarretes de tirants, sabates, Dr. Martens, etc.

Per a noies, trobareu vestits, levis 501, shorts levis i d’altres marques, camises, samarretes, crop tops, abrics, faldilles, sabates, botes, barrets, boines, martins, sandàlies, bosses, etc.

També tenen roba nova, com les samarretes de grups de música (que són unisex), a la secció d’homes unes camises precioses, Harringtons i pantalons estrets, i en la de noia pantalons estrets vermells, de ratlles, de lleopard, grisos i texans.

Ens pots recomanar altres botigues de roba al Barri Gòtic?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari