blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Barcelona amb nens

Els millors parcs infantils a Barcelona

parcs infantils a barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Als nens els encanten els parcs infantils per poder passar una estona divertida amb els amics, tirar-se pel rascaculs i descarregar adrenalina. A les ciutats urbanes, els parcs són de vital importància perquè els nens puguin estar a l’aire lliure i jugar. Per sort, tenim un bon grapat de parcs infantils a Barcelona totalment adaptats pels més petits.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Jugar a l’aire lliure sempre aporta beneficis, per aquest motiu molts pares escullen viure a zones on hi ha parcs infantils a prop de casa, per tal de no haver de desplaçar-se molt lluny perquè els seus fills puguin gaudir-hi una estoneta cada dia. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem dels millors parcs infantils a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Els millors barris de Barcelona per viure amb nens

Parcs infantils a Barcelona

Tenir un parc infantil a prop de casa és una de les característiques que més valoren les famílies amb fills a l’hora de buscar un pis per viure-hi. A Barcelona, a més, trobareu molts parcs amb àrees de jocs infantils on poder gaudir d’una bona estona. Poder portar als teus fills a un parc infantil perquè juguin abans de tornar a casa o els caps de setmana és bàsic per a la comoditat dels pares i dels nens.  

Troba el teu pis de lloguer amb espai pels més petits

La Ciutadella

És per aquest motiu que un barri amb molts parcs és sempre molt cobejat per les famílies amb nens. A Barcelona hi ha molts parcs, alguns d’ells molt interessants per diversos motius: bons equipaments, seguretat i un disseny agradable i funcional. El primer parc que us recomanem és el parc de la Ciutadella, situat a una zona cèntrica i emblemàtica de la ciutat, al districte de Ciutat Vella.

La seva extensió permet que al seu interior puguis trobar diverses zones de jocs infantils, zones de descans amb ombres perfectes per fer un fantàstic pícnic o, fins i tot, visitar espais tan interessants com el Zoo de Barcelona.

parcs per nens a catalunya

Foto via Viusalhunt.com

Parc de Diagonal Mar

La segona alternativa no té res a envejar al parc de la Ciutadella, i es tracta del parc de Diagonal Mar. Aquest espai, situat al costat de la platja, és un dels més originals i sostenibles de la capital catalana.

 La zona infantil i lúdica d’aquest espai és ideal per als nens, comptant amb tobogans gegants, als quals ve de gust pujar independentment de l’edat que tinguis, i una zona decorada amb fusta molt agradable per passar les estones de festa. Molt recomanable.

Troba el millor pis de lloguer a Barcelona 

Parc Güell

Un altre parc perfecte perquè els petits juguin, i també un dels més visitats pels turistes de tot el món que vénen a veure la Ciutat Comtal és el parc Güell.

Aquest parc tan especial ple de sorpreses, amb una concepció, extensió i situació úniques, també és perfecte per a gaudir de bones vistes i llargues passejades per aquesta zona forestal de Barcelona.

És important ressenyar que el parc Güell té quatre zones infantils al llarg de tot el recinte, cadascuna adaptada per a diferents rangs d’edat.

activitats nens barcelona

Foto via visualhunt.com

La Creueta del Coll

Finalment, i no gaire lluny del parc Güell, el parc de la Creueta del Coll, situat entre el barri del Coll i Vallcarca, a la part alta del districte de Gràcia, és també un lloc ideal per portar als teus fills.

El parc és ampli i bastant segur, amb una àmplia zona en la qual podem trobar un bar, una pista de bàsquet, una taula de ping-pong i una zona infantil.

Tal com està dissenyat, és fàcil poder controlar els nens, tant des de la part inferior com des d’altres parts més elevades. A l’estiu el llac que es troba a la part principal del parc, actualment en obres, s’habilita com piscina.

Quins altres parcs infantils de Barcelona ens pots recomanar?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari