blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Barcelona amb nens

Els millors parcs infantils a Barcelona

Nen gaudint dels gronxadors
Escrit per Xavi Maldonado

Als nens els encanten els parcs per poder passar una estona divertida amb els amics, tirar-se pel tobogan i descarregar adrenalina. A les ciutats urbanes, els parcs infantils són de vital importància perquè els nens puguin estar a l’aire lliure i jugar.

Per aquest motiu molts pares escullen viure a zones on hi ha parcs infantils a prop de casa, per tal de no haver de desplaçar-se molt lluny perquè els seus fills puguin gaudir una estoneta cada dia. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem dels millors parcs infantils a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Els millors barris de Barcelona per viure amb nens

Parcs infantils a Barcelona

Els parcs infantils són una de les coses que més valoren les famílies a l’hora de mudar-se a una zona de qualsevol ciutat espanyola, i Barcelona no és una excepció. Tenir l’opció de portar als teus fills a un parc infantil perquè juguin abans de tornar a casa o els caps de setmana és bàsic per a la comoditat dels pares i dels nens.

Imatge de la Font del Parc de la Ciutadella

Imatge via Unsplash

És per aquest motiu que un barri amb molts parcs és sempre molt cobejat per les famílies amb nens. A Barcelona hi ha molts parcs, alguns d’ells molt interessants per diversos motius: bons equipaments, seguretat i un disseny agradable i funcional. El primer parc que us recomanem és el parc de la Ciutadella, situat a una zona cèntrica i emblemàtica de la ciutat, al districte de Ciutat Vella.

La seva extensió permet que al seu interior puguis trobar diverses zones de jocs infantils, zones de descans amb ombres perfectes per fer un fantàstic pícnic o, fins i tot, visitar espais tan interessants com el Zoo de Barcelona. La segona alternativa no té res a envejar al parc de la Ciutadella, i es tracta del parc de Diagonal Mar.

Aquest espai, situat al costat de la platja, és un dels més originals i sostenibles de la capital catalana. La zona infantil i lúdica d’aquest espai és ideal per als nens, comptant amb tobogans gegants, als quals ve de gust pujar independentment de l’edat que tinguis, i una zona decorada amb fusta molt agradable per passar les estones de festa. Molt recomanable.

Article relacionat: Llocs per celebrar festes amb nens a Barcelona

Un altre parc perfecte perquè els petits juguin, i també un dels més visitats pels turistes de tot el món que vénen a veure la Ciutat Comtal és el parc Güell.

Decoració columnes al Parc Güell

Imatge via Unsplash

Aquest parc tan especial ple de sorpreses, amb una concepció, extensió i situació úniques, també és perfecte per a gaudir de bones vistes i llargues passejades per aquesta zona forestal de Barcelona.

És important ressenyar que el parc Güell té quatre zones infantils al llarg de tot el recinte, cadascuna adaptada per a diferents rangs d’edat. Finalment, i no gaire lluny del parc Güell, el parc de la Creueta del Coll, situat entre el barri del Coll i Vallcarca, a la part alta del districte de Gràcia, és també un lloc ideal per portar als teus fills.

El parc és ampli i bastant segur, amb una àmplia zona en la qual podem trobar un bar, una pista de bàsquet, una taula de ping-pong i una zona infantil. Tal com està dissenyat, és fàcil poder controlar els nens, tant des de la part inferior com des d’altres parts més elevades. A l’estiu el llac que es troba a la part principal del parc, actualment en obres, s’habilita com piscina.

Quins altres parcs infantils de Barcelona ens pots recomanar?

Els millors parcs infantils a Barcelona
5 (100%) 6 vote[s]

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari