blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Les millors botigues d’esquí a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Acaba de començar la temporada d’esquí 2018-2019, i els addictes a la neu i als esports de muntanya estan d’enhorabona. Les estacions d’esquí del Pirineu català ofereixen gairebé 700 km de pistes pels amants dels esports de neu. Cada vegada són més les persones que s’animen a passar els caps de setmana i les vacances d’hivern practicant aquests esports i asseguren que, un cop ho has provat, ja no pots deixar-ho. Tant si ets un esquiador expert com si acabes de començar, és possible que necessitis material esportiu, roba i complements per iniciar la temporada amb tot el que és necessari, i a ShBarcelona sabem on trobar les millors botigues d’esquí a Barcelona.

Article relacionat: Estacions d’esquí properes a Barcelona

Les botigues que tot amant de l’esquí hauria de conèixer

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A Barcelona trobem una gran selecció d’establiments perquè els amants dels esports de neu trobin tot allò que sigui necessari a les seves sortides a la neu, o per comprar el millor regal de reis si tens algun familiar que practica algun d’aquests esports. Un dels establiments històrics és Cuylás a la Via Augusta, 187. Tenen les millors marques del sector en roba, material i complements, amb algunes marques com ara Arteryx, DecentFrauenschuhMountain ForceKastleBlizzardFactionAtomicSalomonNordica o Tecnica, entre d’altres. Es mantenen actualitzats de totes les novetats i a les seves xarxes socials comparteixen contingut molt interessant, on també ofereixen bones promocions. Una altra botiga clàssica i imprescindible és Daffi Barcelona, situada al carrer París, 124, que l’any 2017 van celebrar el seu 25è aniversari. Es tracta d’una botiga molt completa i amb un personal preparat i atent. A Daffi podràs trobar les millors marques i el millor assessorament. Els apassiona tant aquest món que editen una revista pròpia i organitzen sortides a la neu. Val la pena seguir-los a les xarxes socials, ja que són molt actius i, també, ofereixen bones ofertes als seus seguidors.

Article relacionat: Botigues d’esquí a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Iglú, ubicada al carrer Aribau, 35 i al carrer Mallorca, 316, són dues botigues de la mateixa casa. La botiga del carrer Aribau està dedicada a l’esquí i al trekking, mentre que la del carrer Mallorca dedica el seu espai l’esquí, a l’estil lliure i al surf de neu. Són dos establiments de referència a la Ciutat Comtal. Com ells mateixos afirmen, a la seva botiga podràs trobar de tot menys neu. I no els hi falta raó. Si vols estar al dia de les novetats més boges del món de la neu, no pots deixar de visitar-los. Un altre nom mític per als fans de l’esquí és Barrabes al carrer Roger de Llúria, 77. També tenen botigues a Madrid, Benasc, Saragossa, Jaca i Osca. Ho tenen tot pel que fa a material, calçat i complements. A més, fa anys que ofereixen venda en línia amb enviaments gratuïts. Val la pena visitar el seu web i el seu blog, on trobaràs informació i promocions interessants. Ski Center al carrer Diputació, 374, compta amb més de 30 anys d’experiència en el món de l’esport i estan especialitzats en l’esquí, la muntanya i el calçat esportiu. Tenen una molt bona relació qualitat-preu i una atenció al client excel·lent.

Quina és la teva botiga d’esquí de confiança?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari